Antena Căutare

X Factor 2021, 17 septembrie. Giorgiana Nuțu i-a impresionat pe jurați cu piesa „Superficial Love” a lui Ruth B.

Giorgiana Nuțu este concurenta care i-a surprins pe toți cu atitudinea sa extrem de serioasă. După ce a supărat-o Dani Oțil, tânăra a cântat și a făcut-o pe Delia să reacționeze într-un mod neașteptat, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Giorgiana Nuțu, in jacheta galbenă, pe scena X Factor Galerie
Giorgiana Nuțu i-a surprins din plin pe jurați în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 | Antena 1

Giorgiana Nuțu a venit în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 ca să afle dacă are o voce bună și un timbru deosebit.

Ca să-i impresioneze pe jurați, tânăra a ales să interpreteze piesa „Superficial Love” cântată de Ruth B.

Giorgiana Nuțu i-a surprins pe jurați în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Înainte de-a păși pe scena „X Factor” din sezonul 10, concurenta a stat de vorbă cu prezentatorii, dar o frază a lui Dani Oțil a supărat-o.

Acesta i-a zis tinerei că este „mărul din coș care nu vrea să fie atins”, lucru ce a supărat-o pe concurentă. Ajunsă pe scenă, aceasta a dezvăluit totul juraților, care au reacționat imediat și i-au împăcat pe cei doi.

Apoi, după ce zâmbetul i-a mai revenit pe buze, concurenta a început să interpreteze piesa „Superficial Love” a lui Ruth B. Jurații au ascultat-o cu multă atenție, mai ales că piesa aleasă nu este una tocmai ușoară.

La finalul momentului, cei patru mentori au dezvăluit ce părere au, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor”.

Jurizarea Giorgianei Nuțu în ediția 4 din sezonul 10 „X Factor”

„Ai un timbru foarte mișto, ai o pronunție foarte bună în engleză, e de lucru. Nu te mint, nu e de lucru pentru echipa mea, dar cred că e de lucru pentru echipa Deliei, unde ar putea să facă un grup cu tine”

Citește și: Anunțul făcut de Ștefan Bănică în urmă cu puțin timp. Fanii așteptau de mult timp vestea juratului X Factor

„Cred că, fiind un pic introvertită, te-ai descurca mai bine alături de alte fete sau alți băieți. Să fie confortabil pentru bine, că asta îți trebuie, puțin confort pe scenă”

„Meriți o șansă, din partea mea ai un Da”, i-a zis Loredana.

Florin Ristei nu a fost convins de interpretarea tinerei, așa că i-a dat un „NU”.

Delia și Ștefan Bănică i-au dat „DA” și tânăra a primit astfel șansa de-a merge mai departe.

Cine este Giorgiana Nuțu din ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Giorgiana Nuțu este o tânără pasionată de cântat, care a decis să vină în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” ca să descopere dacă are sau nu factorul X.

„Am venit la X Factor ca să aflu dacă am voce și un timbru ok”, a zis aceasta, extrem de serioasă.

Deși mulți au crezut că este supărată, concurenta s-a descris ca fiind o fire extrem de onestă.

„Cel mai mare defect al meu este faptul că sunt prea sinceră. I-am supărat pe mulți cu sinceritatea mea”, a zis ea, cât se poate de serioasă.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 17 septembrie. Petru Georoiu a făcut show de senzație cu piesa „Muro Shavo”, dar nu s-a oprit aici. Ce a ... X Factor 2021, 17 septembrie. Nick Casciaro a făcut show memorabil cu piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x