Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Florentina Țuchel Matei a oferit un spectacol pe cinste cu piesa „I Am What I Am”: „Ca din poveste”

Florentina Țuchel Matei a venit în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor cu o atitudine care i-a impresionat pe jurați și cu o interpretare pe măsură. Concurenta a interpretat piesa „I Am What I Am” de la Shirley Bassey.

Florentina Țuchel Matei, pe scena X FActor 2021 Galerie
Florentina Țuchel Matei a oferit un show de excpție, în Bootcamp, în sezonul 10 X Factor 2021 | Antena 1

Florentina Țuchel Matei a venit în sezonul 10 de X Factor, în Bootcamp, încrezătoare în forțele proprii, dar afirmând că este în competiție doar cu sine însăși.

„Eu vin aici să fiu în competiție cu mine însămi, să-mi demonstrez că pot mai mult, dar nu să fiu în competiție cu alții. Eu nu mă văd luptându-mă, certându-mă. Eu îmi fac prieteni aici”, a spus concurenta.

De cum a intrat pe scenă, jurații au fost de-a dreptul încântați de apariția ei spectaculoasă.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Florentina Țuchel Matei a cântat „I Am What I Am” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Florentina a mărutisirt că a ales piesa „I Am What I Am”. inspirată fiind de Ștefan Bănică.

„Ștefan, m-ai inspirat. Am ales să cânt o melodie de la Shirley Bassey pentru că tu crezi că mă reprezintă și eu cred că această melodie în mod special mă reprezintă. Nu o aveam în repertoriu. Nu am cântat-o niciodată”, a spus Florentina Țuchel Matei.

„E zid femeia. Și atitudinea. Îmi place”, a spus Ștefan Bănică, înainte ca Florentina să-și înceapă prestația.

Florentina Țuchel Matei a oferit un spectacol pe cinste, iar colegii din culise au mărturisit că și-ar dori să vadă un show întreg cu Florentina, pentru că aduce pe scenă un adevărat musical.

Jurizare Florentina Țuchel Matei la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„Ești o super apariție în concursul ăsta și ești unul dintre concurenții care mă face să mă bucur că sunt la X Factor. Ceea ce vreau să punctez aici că vârsta la tine e doar un număr. Și ești mai tânără ca atitudine și că implicare decât foarte mulți din grupele noastre ceea ce este un mare plus. Eu îți spun cu toată gura ești pentru concurs și dacă vei ajunge în finală eu nu m-aș mira deloc. Bravo de 100 de ori, mi-a plăcut extrem de mult. Cred că meriți un scau.”, a spus Ștefan Bănică.

„Singurul lucru pe care l-aș zice este că e un pic greu de digerat pentru unii tipul ăsta de muzică, chiar și pentru mine uneori dacă nu e contextul potrivit. Astea 3 minute pe care le-ai făcut aici au fost senzaționale pentru cine înțelege tipul ăsta de muzică. Felicitări”, a spus Delia.

„Îți mulțumim pentru spectacol pentru că ai fost spectaculoasă. Ai fost ca dintr-un musical. Ai fost ca dintr-o poveste și încurajez astfel de alegeri muzicale. Mi se par cumva noi în contextul actual”, a fost comentariul Deliei.

„Din păcate suntem obligați să avem doar trei bilete. Tu ești o femeie extraordinară și cred că sunt puține femei ca tine pe lumea asta. Pentru faptul că tu trăiești într-o țară străină (n.r. Dubai) și că ai reușit să te descurci acolo, asta spune foarte multe despre caracterul tău. Și asta se vede și pe scenă. Dorința de a câștiga tot timpul, de a fi o învingătoare. Feminitatea ta, originalitatea ta, faptul că alegi să fii într-o nișă, dar asta te scoate din mulțime. Ai fost sexy, ai fost femeie. N-am cum să nu-ți dau un scaun”, a spus Loredana.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Cine este Florentina Țuchel Matei de la X Factor 2021

Florentina Țuchel Matei este din Galați, însă lucrează în Dubai, acolo unde s-a mutat încă din ‘99. Esta pasionată de muzică și spune că toată energia ei vine din acordurile muzicale.

Este brand manager pe regiunea Orientului Mijlociu și Africa pentru o companie din Dubai cu distribuție pe domeniul medico-estetic.

Concurenta de la X Factor s-a angajat ca muzician în Dubai: “M-am dus pe un contract, pe termen scurt, pe termen de vară. Pe vremea aceea predam ca învățătoare în Galați. (...) Numele meu de domnișoară era Florentina Țuchel, acum sunt Matei. Deci eram învățătoare, predam și am primit contract pe termen de vară în Dubai. Ce fac eu, da fapt, lucrez într-o companie de distribuție pe domeniul medico-estetice - deci e foarte cool, mie îmi place foarte mult ceea ce fac. Am rolul de brand manager pe regiunea Orientul Mijlociu și Africa”.

Florentina Țuchel Matei spune că pasiunea ei pentru muzică a ajutat-o foarte mult în carieră, mai ales când ține traininguri pentru că reușește să vină cu o doză de entertainment: “Faptul că eu cânt mă ajută foarte mult când fac traininguri pentru că li se pare că sunt distractivă”, a spus concurenta de la X Factor sezonul 10, în audiții.

În Bootcamp, Florentina a mărturisit că a câștigat de curând castingul pentru a cânta la unul dintre cele mai mari hoteluri din Dubai.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Alina Statie a combinat Lie Ciocârile cu Stairway To Heaven, în Bootcamp: „E un act de cura... X Factor 2021, 19 noiembrie. Andrei Calancea a adus pe scenă un moment emoționant cu piesa „Eternitate”: „Am ascultat cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x