Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Florin Ristei a decis care sunt concurentele din categoria de vârstă 14-24 de ani care merg în etapa Duelurilor. Juratul a trecut prin toate emoțiile în Bootcamp și a avut decizii dificile de luat, însă a ales cele mai spectaculoase voci care vor merge mai departe în etapa Duelurilor.

Betty Iordăchescu, Bryana Holingher și Daria Peltea pe scena x factor 10 Galerie
Florin Ristei a decis care sunt concurentele din categoria de vârstă 14-24 de ani care merg în etapa Duelurilor. Juratul a trecut prin toate emoțiile în Bootcamp și a avut decizii dificile de luat, însă a ales cele mai spectaculoase voci care vor merge mai departe în etapa Duelurilor. | Antena 1/ X Factor

După o seară spectaculoasă, în care douăsprezece concurente și-au arătat talentul remarcabil pe scena X Factor 10, Florin Ristei a trebuit să ofere doar trei scaune celor mai bune voci pentru a merge mai departe în etapa Duelurilor.

Care sunt cele trei concurente care l-au convins pe Florin Ristei că merită să meargă în etapa duelurilor - BATTLES

Vineri seara, juratul a pus pe scaun mai multe concurente, însă a ridicat pe parcurs, în funcție de prestația altor fete. A fost o seară a sclipirii și a celor mai bune interpretări de la X Factor 10, unde nu doar vocea a contat, ci și atitudinea și carisma.

Într-un final, Florin Ristei și-a ales echipa perfectă care este formată din Betty Iordăchescu, Bryana Holingher și Daria Peltea.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Betty Iordăchescu l-a impresionat pe Florin Ristei și a trecut de Bootcamp-ul X Factor 2021

În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Betty Iordăchescu a interpretat melodia Family Portrait , de Pink. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu vocea și atitudinea „asumată”.

La 15 ani, Betty Iordăchescu, a impresionat cu melodia Family Portrait în Bootcamp. Florin Ristei spune despre ea că este diferită: "Betty e o apariție atipică pentru 15 ani. Ușor neînțeleasă, să nu zic outsider dintr-un grup, dar e cea care simte un pic mai mult decât ceilalți".

"Sunt foarte focusată pe ce vreau să fac și simt nevoia să am momentele alea de dinainte, să stau cu mine. Nu îmi place să râd foarte mult înainte să cânt o piesă foarte tristă, simt că nu pot să ating starea necesară. (...) Mă simt foarte pregătită în seara asta!", a spus Betty Iordăchescu înainte de a urca pe scenă.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Betty Iordăchescu a cântat Family Portrait și a impresionat cu atitudinea „asumată”

Bryana Holingher l-a impresionat pe Florin Ristei și a trecut de Bootcamp-ul X Factor 2021

Bryana Holingher a interpretat melodia Stand Up, de Cynthia Erivo. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu vocea și atitudinea sa.

Bryana Holingher a intrat pe scenă în pași de dans și cu o energie cum numai o adolescentă la 14 ani poate avea, dar nu a fost tot, siguranța sa a putut fi simțită din prima clipă.

Fetelor le era teamă de Bryana, pentru că ea a reușit să impresioneze și în audiții cu un moment excepțional. Aceasta i-a făcut pe jurați să aplaude în timpul interpretării sale din Bootcamp și a reușit să ducă la bun sfârșit un moment artistic demn de o scenă precum X Factor. Bryana este olteancă și se mândrește cu asta, spunând că are toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Bryana Holingher a interpretat magistral Stand Up, la doar 14 ani: „Nebunie a fost!”

Daria Peltea l-a impresionat pe Florin Ristei și a trecut de Bootcamp-ul X Factor 2021

Daria Peltea a interpretat melodia Emotions, de Mariah Carey. Tânăra a reușit să aibă un moment spectaculos chiar dacă și-a ales o piesă grea. Ea a impresionat și prin felul său de a fi!

Concurenta „cu cel mai frumos caracter” a impresionat și pe scenă, și în culise, aceasta a atras un val de complimente către ea. Daria Peltea iubește mult muzica și și-a dorit încă de la vârsta de 14 ani să participe la emisiunea „X Factor”. Totuși, a renunțat atunci la plan, pentru a se dedica școlii și examenelor.

Acum, la vârsta de 18 ani, concurenta și-a luat inima în dinți și a decis să urce pe scenă din nou, după ce la audiții a făcut un show la superlativ. „Cel mai spectaculos” moment al Dariei Peltea a cucerit pe scena X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Daria Peltea a avut curajul să cânte o melodie „prea grea”: Emotions. „S-a luminat televizorul”

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Daria Peltea a avut curajul să cânte o melodie „prea grea”: Emotions. „S-a luminat televizo... eXtra Factor 2021, episodul 12. Ilona Brezoianu încearcă o nouă afacere. Naomi Hedman s-a aprovizionat de la piața pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x