Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Daniel Chodyna a venit să-și susțină amicul, dar a cântat și el piesa Can't stop the feeling

Daniel Chodyna a surprins juriul într-un mod foarte plăcut. Deși a venit să-și susțină prietenul bun tocmai din Polonia, el a urcat pe scenă și a primit 3 voturi de DA.

Daniel Chodyna a interpretat superb piesa Can't stop the feeling Galerie
Daniel Chodyna a interpretat superb piesa Can't stop the feeling | Antena 1

Daniel Chodyna nu știa că va ajunge și el pe scena X Factor atunci când a venit să-și susțină cel mai bun prieten, tocmai din Polonia. Iată că la repetiții, producția emisiunii l-a auzit cântând și i-a propus să urce pe scenă, iar el nu a refuzat.

Daniel Chodyna, interpretarea de senzație a piesei „Can't stop the feeling” în ediția 5 a sezonului 10 X Factor

Daniel Chodyna a reușit să surprindă într-un mod foarte plăcut juriul X Factor cu o interpretare de senzație. Venit din Polonia pentru a-i fi alături prietenului său bun, Daniel a fost dornic să urce și el pe scenă și să cânte.

Nimeni nu se aștepta ca rezultatul să fie atât de bun, iar juratele Loredana și Delia s-au „luptat” pentru el, pentru a-l avea în gurpele lor.

Daniel Chodyna a făcut show total pe scena X Factor.

Jurizare Daniel Chodyna în ediția 5 a sezonului 10 X Factor

Juriul a fost surprins plăcut de abilitățile vocale ale lui Daniel Chodyna, în ediția cu numărul 5 a sezonului 10 X Factor. Loredana și Delia au încercat să-i convingă pe jurații bărbați să voteze în favoarea fiecăreia. „Ce dar mi-a trimis universul în această seară!”, spune Loredana.

„Aș putea face grup de polonezi eu”, spune Delia.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Gabriel Florian Găliceanu ”Panama” a interpretat o piesă scrisă de el. De ce l-a oprit Ștefan Bănică

„De unde vii măi tu, băiatule. Te-am așteptat toată viața”, spune Loredana.

„Măi, Lori, e de grup el”, încearcă Delia să o convingă.

„E un polonez care merge singur”, spune Loredana.

„Eu cred că ți-ar sta foarte bine într-un grup, să nu fii stingher”, i-a spus Delia.

„Să știi când juratele dansează sau se simt bine, nu vor fi atente la concurent”, spune Ștefan Bănică.

„Ei nu știu să danseze, de aia sunt geloși”, spune Delia.

„Dansul nu avea nicio legătură cu cântatul, tu ai o voce bună”, spune Ștefan Bănică.

„Răspunsul meu este DA și poți fi într-o grupă cu prietenul tău cu care ai venit”, spune Delia.

„Pentru că mi-e frică de amândouă juratele, îți voi da un DA”, spune Florin Ristei.

„EU te vreau în Bootcamp, Daniel, de aceea îți voi da un DA”, spune Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Alexandra Ioana Bordei a impresionat juriul cu interpretarea piesei "Dark Horse", de Katy Perry

„Ștefan, trebuie să ai o judecată înțeleaptă”, îi spune Delia.

„Dacă Loredana dorește ajutor, dacă Delia dorește ajutor. Răspunsul meu pentru tine, Daniel, este NU. Atunci dacă vrei, îl poți lua. Așa că le-am împăcat pe amândouă”, spune Ștefan Bănică.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. Szymon Grzybacz a venit din Polonia și a impresionat juriul cu interpretarea piesei „Some... X Factor 2021, 24 septembrie. Lavinia Ioana Lăcătuș, interpretarea perfectă a piesei Make it rain cu care a surprins jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x