Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Lavinia Ioana Lăcătuș, interpretarea perfectă a piesei Make it rain cu care a surprins juriul

Lavinia Ioana Lăcătuș a reușit să cânte o piesă destul de dificilă într-un mod foarte personal și plin de emoție și a fost felicitată de jurați.

Lavinia Ioana Lăcătuș, la X Factor 2021, sezonul 10, ediția 5 Galerie
Lavinia Ioana Lăcătuș, la X Factor după 10 ani. A cântat într-un mod senzațional piesa lui Ed Sheeran - Make it rain | Antena 1

Lavinia Ioana Lăcătuș a surprins juriul X Factor cu o interpretare impecabilă a piesei Make it Rain de la Ed Sheeran și a reușit să emoționeze pe toată lumea.

Lavinia Ioana Lăcătuș a revenit pe scena X Factor după 10 ani, în ediția 5 a sezonului 10. Ce a cântat

Lavinia Ioana Lăcătuș a reușit să emoționeze pe toată lumea cu o interpretare perfectă a piesei Make it Rain, la 10 ani de la primul sezon al emisiunii la care ea a participat. Tânăra a reușit să se impună pe scenă cu o voce corectă cu care a surprins jurații.

Și-a încercat norocul în primul sezon X Factor, însă nu a avut prea mutl succes. Iată că anii aceștia a exersat temeinic și a venit cu lecțiile învățate, făcând un spectacol vocal adevărat.

Jurații au fost surprinși de talentul său.

Jurizare Lavinia Ioana Lăcătuș la X Factor, ediția 5 a sezonului 10

Jurații au fost surprinți să o asculte live pe Lavinia și i-au oferit 4 voturi de DA.

„Bravo, Lavinia”, îi spune Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Trupa Hip Hop Ferentari a pus povestea lor în versuri cu o piesă compoziție proprie

„Nu ți-am înțeles emoțiile, bine ai venit la X Factor, de la mine ai un DA”, spune Delia.

„Pentru ce am văzut acum, ai un DA”, spune Florin Ristei.

„Plăcut, văzut, votat, vocea ta sună bine și în registru mediu și acut, votul meu e DA”, spune Ștefan Bănică.

„Mă bucur că după 10 ani ai avut curajul să vii pe această scenă și nu ți-ai pierdut dorința și încrederea, înseamnă că ești un om care își croiește destinul. Poate așteptarea asta de atâția ani și te iubesc, din partea mea ai un DA”, spune Loredana.

„Pentru mine voi sunteți un etalon, vă iubesc”, spune concurenta.

Cine este Lavinia Ioana Lăcătuș de la X Factor România 2021

„Sunt ardeleancă de la Cluj, turda, părinții mei sunt de acolo și cânt la evenimente. La început la evenimente se cântă muzică ușoară și apoi manele. Cel mai fericit moment a fost când am făcut piesa cu Florin Salam. Cânt cu toată lumea. Și ăsta e tot un gen de muzică. Când peste hotare este foarte apreciat. În sezonul 1 a fost foarte ciudat că nu știam despre ce e vorba, nu aveam experință”, se prezintă Lavinia.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Gabriel Florian Găliceanu ”Panama” a interpretat o piesă scrisă de el. De ce l-a oprit Ștefan Bănică

„Sunt Lavinia Ioana Lăcătuș, am 27 de ani și sunt din București. Am emoții și nu le pot controla. Eu mă bucur foarte mult că am ajuns în fața voastră, am fost în prima ediție X Factor și au trecut 10 ani”, mai spune ea.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. Daniel Chodyna a venit să-și susțină amicul, dar a cântat și el piesa Can't stop the feeli... X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x