Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Trupa Hip Hop Ferentari a pus povestea lor în versuri cu o piesă compoziție proprie

În ediția a doua a show-ului de talente X Factor sezonul 10, Trupa Hip Hop Ferentari a venit pregătită să arate unei țări întregi de ce este în stare.

hip hop ferentari la x factor Galerie
În ediția a doua a show-ului de talente X Factor sezonul 10, Trupa Hip Hop Ferentari a venit pregătită să arate unei țări întregi de ce este în stare. | Antena 1

Trupa Hip Hop Ferentari a urcat pe scenă, fără emoții, gata să impresioneze prin adevărul și poveștile din Ferentari puse în versuri.

Cei trei băieți le-au mărturisit juraților că ei sunt singura trupă de hip hop din Ferentari. Loredana a fost de mai multe ori în Ferentari și consideră că acolo este o altă lume, complet diferită de restul capitalei.

Hip Hop Ferentari, povești de viață puse în versuri

Hip Hop Ferentari a lansat în cei 8 ani de activitate 2 mix-tape-uri și un album. Cornel, Alex și George au recunoscut că nu au avut mare succes, fiind o trupă underground. Cei trei și-au dorit, mai degrabă, să scrie și să cânte exact ce le place, decât să facă muzică foarte comercială.

Ștefan i-a contrazis, spunându-le că dacă au venit la X Factor, ei au venit cu scopul de a se face auziți, de a se face cunoscuți.

„Ne-am dat seama că vrem să facem un pas în față”, a mai spus Cornel.

Trupa Hip Hop Ferentari a început să cânte, luând cu asalt scena. Jurații X Factor au fost surprinși de versurile băieților.

Jurizare Hip Hop Ferentari

„Piesa asta s-ar putea să aibă priză la public. Nu știu dacă vă convine treaba asta”, le-a transmis Delia celor trei băieți.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Ionuț Hanțig a impresionat cu vocea și look-ul său excentric. A cântat Proud May de la Tina Turner

„Voi vreți să vă depășiți condiția. Veniți dintr-un cartier București care nu e tocmai cel mai wow. E mare lucru că ați ajuns aici și că sunteți aici și că sunteți o voce a acelor oameni de acolo. Felicitări pentru asta”, le-a spus Loredana.

„A fost singurul moment de hip-hop coerent de până acum. (...) Mai rar așa ceva pe scenă”, a mai adăugat Florin Ristei.

„Pentru ce am auzit eu la X Factor până acum, răspunsul meu e Da”, le-a zis Ștefan.

Hip Hop Ferentari a primit 3 X DA de la jurații X Factor fiind pe lista scurtă a Deliei pentru grupuri.

„Mi-a plăcut de băieți. Sunt niște oameni care n-au dus o viață și nu duc o viață ușoară, asta e clar”, spune Loredana.

Hip Hop Ferentari, o poveste despre curaj

Băieții din Trupa Hip Hop Ferentari cântă hip hop și au venit la X Factor cu povești puse în versuri. Trupa Hip Hop Ferentari s-a format în urmă cu 8 ani, pe când băieții s-au împrietenit. Cei 3 băieți sunt prieteni din copilărie și au crescut în acest cartier. Trupa Hip Hop Ferentari e formată din Cornel Manolache, Alexandru Țap și George Manea.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 1. Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante momente din culisele X Factor sezonul 10

„Ferentari e locul în care am crescut și sunt foarte mândru”, a spus unul Cornel Manolache.

„Prin muzică noi am ajuns cine suntem astăzi”, au mai povestit băieții.

Mai mult decât atât, muzica le-a schimbat viața atât de tare încât unul dintre ei, George, în vârstă de 32 ani, a cunoscut-o pe soția lui la un concert de-al lor.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 10 septembrie. Leyla Salman a făcut furori cu vocea ei puternică, interpretând melodia One And Only... X Factor 2021, 10 septembrie. Claudiu Moise, concurentul care a făcut-o pe Loredana să plângă cu o piesă compusă chiar d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x