X Factor 2021, 10 septembrie. Elvis Silistra „Majii” a impresionat cu "pachetul complet" cântând piesa Pe tine și sufletul tău

În a doua ediție a show-ului X Factor 10, Elvis Silistra a urcat pe scenă gata să impresioneze juriul cu o piesă compusă chiar de el.

În a doua ediție a show-ului X Factor 10, Elvis Silistra a urcat pe scenă gata să impresioneze juriul cu o piesă compusă chiar de el.

Antena 1

Elivis Silistra, zis și MAJII, cu o costumație deosebită, a urcat pe scenă încrezător, gata să impresioneze cu calitățile sale vocale.

Elvis Silistra „Majii”, momentul care i-a uimit pe jurații X Factor

Concurentul X Factor a urcat pe scenă, lăsându-i cu gura căscată pe jurați datorită look-ului său. Elvis a mărturisit că MAJII este proiectul său muzical. El le-a povestit juraților X Factor că nevoia l-a învățat și că a reușit să învețe editare video pentru a-și face singur clipurile muzicale.

Elvis i-a surprins pe jurați cu vocea lui puternică și versurile sensibile. Telespectatorii au aplaudat furtunos, iar ceilalți concurenți din culise l-au lăudat pe Elvis pentru talentul său.

Jurizare Elvis Silistra „Majii”

„A sunat foarte bine. Producția a sunat foarte bine”, i-a transmis Delia lui Elvis, care a spus că și instrumentalul este tot al lui.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Ionuț Hanțig a impresionat cu vocea și look-ul său excentric. A cântat Proud May de la Tina Turner

„Ai un efect acolo? Ai apăsat pe un buton ca să creezi..”, l-a întrebat Loredana.

Elvis i-a explicat juratei că a folosit auto-tune, efect pe care îl folosește mult și în producție.

„Ești primul om care vine la X Factor cu un produs propriu care stă în picioare din punctul meu de vedere. Am avut așa o senzație de deja-vu, de Eurovision, (...) de concert”, i-a mai transmis Delia.

„Ai avut tot. De la producție, pachet, îmbrăcăminte, look. Ai gândit momentul”, a mai adăugat Florin Ristei.

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

„Plusul tău este pachetul. Te-ai interesat de la cum arăți, cum cânți, care este sound-ul tău. Interesul pentru chestia asta se simte. Ești un tip plăcut în discuție, ești un tip care atrage atenția. Una peste alta mie mi-a plăcut”, a mai spus și Ștefan Bănică.

„Ești un artist inteligent, ești creativ și mi se pare cea mai mișto calitate pentru un artist. (...) Și de-asta apreciez enorm curajul tău de a fi tu însuți. (...) Îmi place că ești ciudat, că ești altfel”, spune Loredana.

Elvis a primit 4 X DA și merge în Bootcamp, ajungând în grupul Loredanei.

Elvis Silistra, povestea care încurajează și alți artiști

“Primul lucru cu care vreau să încep este că nu sunt norocos. Nu mă simt norocos, nu mi s-a dovedit că sunt norocos. A trebuit să trag cu dinții pentru orice am vrut să fac”, a mărturisit Elvis.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Trupa Especial, show total cu piesa Bounce Back. Cât de bine s-au descurcat cele trei fete

Concurentul X Factor a mărturisit că nu a început să cânte din copilărie și că la început, pentru că nu știa cum să își exprime vocea, a încercat mai multe genuri de cântat.

„Habar n-am de ce fac muzică dacă mă întrebi”, a mai spus Elvis.

Când era mic, Elvis spune că îi plăceau desenele animate și acum se inspiră din anime-uri. Tot el se ocupă de producție, regie și compus piese, iar abia apoi cere păreri pentru a vedea ce impact poate avea asupra ascultătorilor cu piesele sale.

Despre sezonul 10 X Factor

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri