Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Yarina Cozma, interpretarea originală a piesei „Săracă inima mea” cu care a emoționat juriul

Yarina Cozma a reușit să convingă juriul cu vocea ei impecabilă și cu interpretarea emoționantă a piesei „Săracă inima mea”.

Yarina Cozma, la X Factor, sezonul 10, ediția 5 Galerie
Yarina Cozma a făcut o impresie foarte bună la X Factor, sezonul 10, ediția 5, cu o interpretare inedită a piesei Săracă inima mea | Antena 1

Yarina Cozma, în vârstă de 18 ani, a venit la X Factor și a reușit să ocupe un loc în Bootcamp, la Florin Ristei. Jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru tânăra din Târgul Neamț.

Yarina Cozma, interpretarea senzațională a piesei „Săracă inima mea” de la X Factor, sezonul 10, ediția 5

Yarina Cozma a făcut spectacol vocal pe scena X Factor cu o piesă pe care a cântat-o într-un mod original. Nimeni nu se aștepta ca piesa să fie schimbată total de tânăra artistă și să sune atât de bine.

Juriul a fost surprins de cât de bine a cântat și ce timbru vocal special are. Aceasta a venit cu mama ei, care a fost o surpriză plăcută pentru juriul X Factor, sezonul 10.

Iată ce i-au spus aceștia.

Jurizare Yarina Cozma de la X Factor 2021, ediția 5

Yarina Cozma a venit la X Factor 2021 pentru a demonstra faptul că este foarte talentată și a aes o piesă perfectă pentru a face acest lucru, așa cum i-a zis și juratul Florin Ristei.

„Am venit la X Factor să mpărtășesc lumii o parte din emoția darului pe care -am primit. Mami e prietena mea cea mai bună, e susținătoarea mea. Oamenii mă întrebau cine va cânta”, spune concurenta depsre ea și mama ei.

Citește și: Ștefan Bănică, exigent în alcătuirea grupei sale, în cel de-al zecelea sezon X Factor: ”Nu a fost rău, a fost îngrozitor de rău!”

„De când am apărut iar în viața ei suntem cele ma bune prietene”, spune mama ei.

„Mă numesc Cozma Yarina și sunt din Târgul Neamț și am 18 ani. Iubitul e acasă cu facultatea. Eu vreau să fac facultatea pe opsitalitate și turism. Voi cânta Săracă inima me dar într-o altă variantă”, s pus concurenta înainte de a cânta.

„Bineeee, bravo mă, felicitări”, o felicită Delia.

„Să înțeleagă cineva cât de importantă este alegerea primei piese”, accentuează Florin Ristei.

„Yarina, ce pot să spun decât îmi pare extrem de rău că nu ești în echipa mea. Așa ar trebui să se prezinte pe scenă un concurent X Factor”, spune Ștefan Bănică.

„Din partea mea ai un mare DA”, spune Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Cargo și Bikers for Humanity au zguduit scena X Factor. "Mi s-a făcut pielea de găină"

„Din partea mea ai un DA DA DA”, spune Delia.

„Poți să o chemi pe mami înainte să-ți dau votul meu. Nebunia tot de la dumneavoastră? Dacă ai fi venit și ultima, aș fi dat la o parte 10 să-ți fac loc”. spune Ștefan Bănică.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. John Smith Zanger, show total la 71 de ani cu piesa „Bad case of loving you”... X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x