Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Cargo și Bikers for Humanity au zguduit scena X Factor. "Mi s-a făcut pielea de găină"

În a doua ediție X Factor 10, Cargo și Bikers for Humanity au luat cu asalt scena X Factor pregătiți să aducă un omagiu celebrului chitarist Adi Bărar.

cargo la x factor Galerie
În a doua ediție X Factor 10, Cargo și Bikers for Humanity au luat cu asalt scena X Factor pregătiți să aducă un omagiu celebrului chitarist Adi Bărar. | Antena 1

Trupa Cargo alături de Bikers for Humanity au umplut scena X Factor de emoție. Vocea puternică a solistului de la Cargo a adus lacrimi în ochii juratului Ștefan Bănică.

Cargo a intrat în platou nu oricum, ci călare pe moticiclete. Fondatorul trupei, Adi Bărar, a murit în luna februarie a acestui an după ce a fost infectat cu COVID-19.

Loredana nu ar fi putut rata un asemenea moment și a urcat pe scenă, cântând și ea alături de trupa Cargo.

Cargo, omagiul adus lui Adrian Bărar care a emoționat lumea rock-ului românesc

Vocea puternică a juratei X Factor a răsunat, ajungând la telespectatori, dincolo de micile ecrane. Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică s-au ridicat în picioare, aplaudând, cu ochii în lacrimi.

„A fost mai mult decât emoționant, mai mult decât vibrație și sper că acolo să fi fost cu noi”, spune Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Ștefan J Doyle a impresionat juriul cu interpretarea impecabilă a piesei Tiny Dancer

„Acum nu e sus, acum e undeva pe aici. El nu va putea fi înlocuit niciodată, dar trebuie să continuăm cumva”, a completat Adrian Igrișan.

„Viața merge înainte. Băi, mă uitam la noi...A fost incredibil de emoționant. Asta chiar o surpriză pentru toți și mă gândesc că tot momentul ăsta, și cred că Adi și-ar dori la fel, să fie într-un fel dedicat pentru toți colegii noștri care în 2020 ne-au părăsit”, a zis Ștefan Bănică.

Cu toții au păstrat un moment de reculegere pentru toți artiștii care s-au stins anul trecut.

„Mi s-a făcut pielea de găină (...) Respectul față de Adi Bărar...”, a mai adăugat Ștefan în culise.

„El a fost cu noi, acolo pe scenă și vorba cântecului “Dacă mă primiți în gând voi fi cu voi””, a mai spus Loredana.

Pentru că finalul ediției 2 X Factor 10 nu putea fi decât cel puțin la fel de legendar cu începutul serii, trupa Cargo s-a întors pe scenă.

Pregătiți pe motoare, Bikers for Humanity au făcut din nou senzație cu costumele lor și motocicletele cu care au intrat în platou.

„Acum să înceapă rock-ul!”, a dat tonul Adrian Igrișan.

Cargo a readus pe rock-ul pe scena X Factor cu piesa “Hora pe motoare”. Jurații X Factor s-au ridicat în picioare și au dansat și ei pe ritmurile de rock.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Trupa Especial, show total cu piesa Bounce Back. Cât de bine s-au descurcat cele trei fete

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

Cargo și Bikers for Humanity, moment impresionant la X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1... X Factor 2021, 10 septembrie. Rebeca Drăgan a impresionat cu prestația ei după ce a cântat piesa I don’t wanna to be you...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x