Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. Grupurile Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Delia a decis care sunt Grupurile care merg în etapa Duelurilor. Jurata a trecut prin toate emoțiile în Bootcamp și a avut decizii dificile de luat, însă a ales cele mai spectaculoase voci care vor merge mai departe în etapa Duelurilor.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Grupurile Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. Grupurile Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare | Antena 1

Iată că, după o seară spectaculoasă, în care mai multe grupuri și-au demonstrat calitățile vocale și nu numai, Delia a trebuit să aleagă numai 3 grupuri cu care meargă mai departe, în etapa de dueluri.

Care sunt cele trei Grupuri care au convins-o pe Delia că merită să meargă în etapa duelurilor - BATTLES

În această seară de vineri, 26 noiembrie 2021, jurata Delia a pus pe scaun mai multe Grupuri, însă a ridicat pe parcurs, în funcție de prestația altora mai bune. A fost o seară plină de interpretări de senzație la X Factor, sezonul 10, unde nu doar vocea a contat, ci și atitudinea și carisma.

Într-un final, Delia și-a ales Grupurile cele mai bune pentru a merge mai departe în competiție: Omajii, Rază de lună și The Jazzy Jo Experience sunt cele trei grupuri care au reușit să obțină un scaun.

Trupa Omajii a făcut o impresie foarte bună în Bootcamp a Delia și a obținut un scaun

Trupa Omajii a reușit să facă un show complet pe scena X Factor cu o piesă de la Queen. Delia a vrut să salveze doi concurenți care au fost eliminați de Loredana, cu o ediție în urmă.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

„Mi-ar plăcea să vă văd în finală, sunteți două dintre vocile mele preferate”, spune Florin Ristei. „Tot răul înspre bine. Eu i-am înmânat Deliei. Dacă îi dădeam afară erau acasă, felicitări”, spune Loredana. „Pentru ce ați făcut într-o noapte, jos pălăria. Ați venit cu o energie debordantă. E de aplaudat. Foarte tare momentul”, spune Ștefan Bănică.

„Aveți un mare scaun, era clar asta. Ce iubesc la voi este spontaneitatea pe care o aveți voi. V-ați descurcat de minune, sunteți wow. Vor pleca acasă Les Divas”, spune Delia.

Trupa Rază de lună a impresionat-o pe Delia și a obținut un scaun în Bootcamp X Factor 2021

Rază de lună a adus un aer nou pe scena X Factor 2021, în ediția din 26 noiembrie, în Bootcamp. Deliei i-a plăcut foarte mult prestația acestora și a ținut să le spună acest lucru.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Trupa Rază de lună a reușit să facă un moment superb la X Factor, iată ce au spus jurații.

„Sunteți foarte special, sunteți buni. Vă urez succes în formula aceasta. Să vezi ce viral o să fie”, spune Loredana. „Problema e pe ce scaun îi pui, nu dacă le dai scaun”, spune Florin Ristei. „Cu părere de rău, Alme pleacă acasă”, spune Delia.

Trupa The Jazzy Jo Experience a impresionat-o pe Delia și a obținut un scaun în Bootcamp X Factor 2021

Trupa The Jazzy Jo Experience au reușit să o convingă pe Delia să le ofere un scaun în grupurile ei. Aceștia au interpretat o piesă într-un mod fabulos și au fost felicitați de jurați.

„Deci cât de adevărat e cântecul ăsta. Uite cât de actual este. Noi avem o relație mai mult decât specială, că jucăm împreună în Mamma Mia. Ești o voce specială, știi cum să fii cireașa de pe tort. Ai făcut o figură specială”, spune Loredana. „Ai alegerile cele mai bune acum la final, Delia. Ați fost pe gustul meu”, spune Florin Ristei.

„Vă iubesc, sunteți profesioniști și lipsea asta și aveți un scaun. Îmi pare rău pentru cei ce vor pleca, real îmi pare rău. Galațiul pleacă acasă, Sandy și Casper”, spune Delia.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Robert Nicolae & The Jacks au cântat piese din repertoriul juraților. Cum au reacționat... eXtra Factor 2021, episodul 14. Ilona Brezoianu vă prezintă cele mai amuzante momente de la filmările X Factor 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x