Căutare Live

X Factor 2021, 26 noiembrie. Le Teste di Ozzak a interpretat o piesă de la MIKA, „Relax, Take It Easy”, și au surprins pe jurați

Le Teste Di Ozzak, trupa din Italia, care a fost o adevărată surpriză pentru jurații X Factor 2021. Cei patru artisti ai trupei au reușit să îi surprindă pe jurați și în etapa de Bootcamp.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Le Teste di Ozzak au interpretat o piesă de la MIKA, „Relax, Take It Easy”, și au surprpins pe jurați

Antena 1

Le Teste Di Ozzak au făcut show complet pe scena X Factor 2021, cu o piesă de la Mika, cântată într-un stil muzical conceput chiar de cei patru membri, în Bootcamp, la Delia. Jurații au fost surprinși când i-au auzit cântând și mixându-și singuri piesa.

Le Teste di Ozzak, show total pe scena X Factor, în Bootcamp, în ediția din 26 noiembrie 2021

Trupa originară din Italia a reușit să pună în scenă un show complet care le-a ridicat pe Delia și pe Loredana de pe scaune. Cei 4 membri au cântat impecabil o piesă de la Mika.

„Stilul lnostru e fake-pop. E un stil care nu e combinat. Pe care nu-l putem identifica, cumva l-am inventat noi. Am depus multă muncă pentru acest lucru și vrem să câștigăm X Factor. Delia ne amintește de Lady Gaga. Noi am scris o piesă pentru ea, Psihedelia”, au spus aceștia înainte de a intra pe scenă.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Le Teste Di Ozzak și-au inventat propriul gen muzical și au fost felicitați de jurați

„Foarte frumoase outfit-urile, sunteți foarte colorați”, au fost complimentați de Delia.

„Suntem emoționați, da. E al nostru acel scaun rămas”, mai spun băieții.

Jurizare Le Teste di Ozzak în Bootcamp X Factor 2021

„M-ați făcut să dansez, să mă ridic în picioare. Mi-a plăcut absolut toată compoziția muzicală și audio”, spune Loredana.

„E prima oară când avem un grup de genul acesta, deloc clasic, îmi place controlul tău pe voce. Bine împreună”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

„Mi-a plcăut pe bune, vocea ta, e wow. Ai avut puține probleme cu controlul. Sunteți singuri pe felia voastră, nu am mai văzut așa ceva. Se vede că v-ați pregătit. Ați fost implicați”, spune Ștefan Bănică.

„Zic să luăm un loc pe scaun”, îi invită Delia.

Cine sunt membrii trupei Le Teste Di Ozzak de la X Factor 2021

„Suntem o trupă formată din mai multe „capete” . Multe capete care au contribuit la formarea unui proiect muzical. Eu trăiesc din muzică, DJ muzical, Eu sunt traducător. Eu fac tatuaje. Iar eu sunt mascota trupei.

Le Teste Di Ozzak ne numim, este un mod în care noi putem vorbi în italiană autoironic. Cântăm fake pop, o denumire personală de muzică. Suntem frați noi doi”, se prezentau cei 4 membri ai trupei în audiții.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa E-Special a impresionat-o pe Delia cu piesele „All My Life” și „Let's Get It Started”... X Factor 2021, 26 noiembrie. Cristina Bondoc și Mirela Cicu au cântat împreună piesa „Believer” de la Imagine Dragons...
Ultimele știri