Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Seba Grada, medic de profesie, a cântat melodia Words, de Boyzone și a impresionat juriul

Seba Grada a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Words, de Boyzone. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Concurent pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Seba Grada a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Words, de Boyzone. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. | Antena 1/ X Factor

Seba Grada a venit la X Factor cu iubita lui Francesca și spune că muzica pentru el este o pasiune de care nu se poate desprinde nici măcar atunci când se află la spital, el fiind medic gastroenterolog.

“E o pasiune de mic copil, cânt pentru suflet”, spune Seba Grada, la preselecțiile X Factor 10.

Seba Grada a cântat Words, de Boyzone în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Seba Grada a reușit să ajungă la inima juraților încă de când a pășit pe scenă. Aceștia au apreciat felul în care concurentul s-a prezentat, a vorbit despre meseria lui, dar mai ales felul în care a cântat.

Momentul său artistic i-a atins pe jurați și Seba a reușit să demonstreze că merită un loc la X Factor 10.

Vocea lui s-a potrivit perfect piesei, iar el a pus în scenă un moment muzical extrem de bun.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Anastasia Maria Solomie a reinterpretat piesa „Au înnebunit salcâmii” și i-a surprins total pe jurați

Jurizare Seba Grada la X Factor 2021 în preselecții

Delia: “Dacă ar cânta așa toți doctorii, ar fi o lume muzicală din asta, ar intra în clinici toți fericiți, cântând... Bravo! Răspunsul meu este DA”

Florin Ristei: “Seba, ai venit, ai cântat simplu și de efect. DA”

Ștefan Bănică: “Bravo! Doctore, mi-a plăcut de matale, pe cuvânt! Îmi place și tricoul tău și piesa pe care ți-ai ales-o. Ai transmis! Răspunsul meu este DA”

Loredana: “Ai 3 de DA, ești deja pe lista de așteptare. Mie mi-ar fi plăcut să legi mai multe sunetele. Dacă le legai un pic mai mult ar fi fost mult, mult mai plăcută interpretarea, știi? De asta, în seara asta, nu pot să îți dau un DA, dar ești pe lista mea de așteptare. E doar un NU pentru că dacă ar fi fost DA, trebuia să mergi direct în Bootcamp și nu cred că pot să iau această decizie acum. Trebuie să o iau la rece”

  • Seba Grada a primit 3 DA și este pe lista de așteptare.

Cine este Seba Grada de la X Factor 2021

Seba Grada este din Arad, are 30 de ani și este pentru prima oară la X Factor. Concurentul este medic gastroenterolog și, totodată, pasionat de muzică încă de când era copil.

“Am ajuns să fiu medic pentru că părinții mei au fost medici. Mă duceau cu ei în spital, vedeam cum administrează medicamente, tot timpul scriam rețete, încă de când eram mic copil îmi plăcea foarte mult. Viața de zi cu zi la spital începe dimineața, la ora 7:00, și se termină atunci când îți tratezi ultimul pacient, când ai scris ultimul medicament”, povestește Seba în preselecțiile X Factor 10.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are

“E agitație într-adevăr, uneori stresul poate ne copleșește, dar nu știu dacă sunt părți neplăcute ale meseriei, sincer. Dacă iubești meseria nu cred că găsești părți neplăcută. Sunt fericit că am o meserie de care sunt mega atașat, dar muzica tot timpul e acolo, chiar lângă.

De multe ori cânt la spital și șefa mea îmi spune: Seba, mai taci, nu mai cânta!”, spune concurentul, râzând.

“Cred că visul de mic copil era să când pe Wembley, dar cred că ăsta este visul oricărui artist”, mai adaugă medicul.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Cristina Bondoc a impresionat cu tehnica sa vocală pe melodia Dancing With The Devil: "... X Factor 2021, 29 octombrie. Grupul Daudia a revenit pe scena X Factor cu melodia Jerusalema. Cum a fost momentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x