Căutare Live

X Factor 2021, 22 octombrie. Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are

Alexandru Ștefan Stoica a reușit să creeze un moment special pe scena X Factor România, 2021. Acesta nu are deloc experiență pe scenă, dar a reușit să emoționeze pe toată lumea.

Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are concurentul de la X Factor 2021

Antena 1

Alexandru Ștefan Stoica a ajuns la X Factor din pasiune și din dorința de afirmare. Meseria sa nu este deloc una care să fie inclusă în domeniul artelor, dar acesta a reușit să facă show complet pe scenă.

Alexandru Ștefan Stoica, interpretarea emoționantă a piesei „The impossible dream” de la X Factor 2021

Alexandru Ștefan Stoica a reușit să creeze o atmosferă unică pe scena X Factor România, în sezonul 10. Acesta este șofer de TIR în Anglia, dar visul lui cel mai mare a fost acela de a cânta.

A reușit să câștige aprecierea juraților, însă Loredana a considerat că nu este încă pregătit pentru un show de așa amploare.

Ce i-au spus jurații.

Jurizare Alexandru Ștefan Stoica la X Factor sezonul 10

„Alexandru, m-ai surprins total de când ai urcat pe scenă sunt convins că nu ai mai cântat pe scenă. Cântatul nu este perfect, dar se poate șlefui, ai avut o stare , o emoție scenică pe care nu te învață nimeni. Mie mi-a plăcut foarte tare. Răspunsul meu este DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White show de zile mari. Mișcările și versurile care au surprins

„Ți-a plăcut momentul ăsta, l-ai simțit, mi-ai arătat că te-ai bucurat și că ți-ai dorit să fii aici. Răspunsul meu este DA”, spune Delia.

„Ești dovada clară pentru alții, că nu trebuie să cânți perfect ca să transmiți o stare, dacă tu ne-ai făcut pe noi să nu întoarcem ochii de la tine, cred că e cel mai mare câștig astăzi. Răspunsul meu este DA”, spune Ștefan Bănică.

„Alexandru, m-ai făcut să cred că orice vis, oricât ar fi de imposibil, o să țin cont de experiență, iar X Factorul este o scenă foarte grea, eu nu pot să îți dau al patrulea DA, dar îți dau un NU cu cel mai mare drag”, spune Florin Ristei.

Citește și
andrada si victor de la mireasa sezon 4
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
colaj de imagini cu seba si adelina de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
macaulay culkin in singur acasa
Macaulay Culkin refuză să se uite la filmele Singur Acasă. Care e motivul
Macaulay Culkin refuză să se uite la filmele Singur Acasă. Care e motivul
Mai multe articole

Cine este Alexandru Ștefan Stoica de la X Factor, 22 octombrie 2021

„Acum 10 ani aveam 21 de ani și țin minte că m-am uitat pe Antena 1 la X Factor, dar nu m-am gândit că la aniversarea de 10 ani eu voi fi aici”, se prezintă el.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Larisa Olaru a interpretat piesa Call Out My Name și a surprins jurații la primele note

„Ce zâmbăreț, ce fericit. De unde ai venit?”, îi spune Loredana când acesta a urcat pe scenă.

„Sunt din Deva, dar lcuiesc în Anglia cu soția mea și cu cele două fetițe ale mele. Lucram în vânzări în România, dar am plecat în Anglia fiindcă România nu-mi oferea foarte multe oportunități de a avansa în carieră. În Anglia am început de jos, ajutor de bucătar, spălam vase și apoi șofer de tir. Muzica înseamnă totul, cânt de la vârsta de 6 ani, dar nu am avut ocazia să mă afirm. Nu am cântat pe nicio scenă mare”, spune el.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Ana Maria Mustia a interpretat piesa „Le parole lontane” și nu i-a cauzat deloc probleme... X Factor 2021, 22 octombrie. Alexia Bocioc i-a impresionat până la lacrimi pe jurați cu piesa „Bohemian Rhapsody” de la ...
Ultimele știri