Antena Căutare

X Factor 2021, 5 noiembrie. Maria Nagy, apariția specială care a impresionat cu vocea ei. “S-a văzut că a cântat cu drag"

 Maria Nagy urcă pe scena X Factor plină de entuziasm și emoții, sperând să îi surprindă plăcut pe jurații X Factor cu stilul ei.

maria nagy pe scena x factor Galerie
Maria Nagy urcă pe scena X Factor plină de entuziasm și emoții, sperând să îi surprindă plăcut pe jurații X Factor cu stilul ei. | Antena 1

Maria Nagy a călătorit mult și a cântat în multe colțuri ale lumii, bucurându-i pe alții cu glasul ei. Acum a venit din Ungaria în România, aici unde spune că se simte acasă, pentru a le cânta juraților X Factor.

Maria Nagy cântă piesa Non, Je ne regrette rien a lui Edith Piaf la X Factor sezonul 10

Maria i-a impresionat pe jurați când a urcat pe scenă, având o ținută deosebită, foarte rock și non-conformistă.

De cum a văzut-o, Loredana i-a spus că arată spectculos. Ștefan Bănică a recunoscut-o pe cântăreață și i-a spus că își amintește cum cânta la chitară, alături de alți muzicieni. Adrian Păunescu era fanul ei.

Maria le-a mărturisit juraților că principalul motiv pentru care a urcat pe scenă în această seară a fost pentru a-și saluta publicul din anii ’80.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. The Jazzy Jo Experience, trupa renumită, impresionează juriul cu o piesă originală: "Înainte"

“O țară întreagă va afla că încă mai sunt, mai exist”, a mai adăugat Maria.

Maria și-a adus de vremurile demult apuse, pe când cânta pe toate scenele lumii, iar această bucurie i-a umplut sufletul. Initial a început să cânte un fragment în română, iar apoi a cântat piesa lui Edith Piaf, cutremurând scena și primind aplauze furtunoase.

Recitalul ei s-a încheiat cu piesa It's A Heartache a lui Bonnie Tyler. Jurații au aplaudat-o extrem de bucuroși pentru că au putut să o asculte

Jurizare Maria Nagy în preselecții X Factor 10

“Mie mi se pare inutil să jurizăm pentru că sunteți profesionistă (…) și cred că din partea noastră aveți toată dragostea, toate aplauzele și mă bucur că ați revenit pe scenă, în fața publicului”, i-a transmis Loredana.

“Vă mulțumesc din suflet pentru această ocazie. Am călătorit toată noaptea, o zi, ca să fac și un selfie cu voi”, a spus Maria.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Zavera cu Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianu, invitații speciali care au făcut un show fantastic

Jurații X Factor au urcat pe scenă și s-au fotografiat alături de concurenta X Factor.

“S-a văzut că a cântat cu drag pentru că nu a mai fost pe scenă de o grămadă de timp și nu avea sens să votăm momentul ăsta decât cu un rând de aplauze și cu toată susținerea, și cu tot dragul”, a mai adăugat Delia.

Cine e Maria Nagy de la X Factor 2021

Pentru că în trecut Maria a avut un stil rock, avangardist pentru comunismul anilor ’80, ea s-a simțit forțată să renunțe la muzică pentru că nu se putea exprima așa cum și-ar fi dorit. Maria a plecat în Africa, a călătorit mult și a ajuns să cânte pentru Prințul Charles și Sting.

În 2012 a revenit în România și dorința ei cea mai mare era să facă un best of cu piesele ei.

“Și atunci aș putea spune că sunt ca o artistă împlinită”, a mai adăugat Maria Nagy

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 5 noiembrie. Ovidiu Iancău, show de zile mari pe ritmuri de rap, cu versuri adaptate ale lui Krem... X Factor 2021, 5 noiembrie. Mihai Turbatu a luat cu asalt scena, cu piesa Superstition. „Trebuie să te descătușezi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x