Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Ricardo Mazzi a interpretat piesa Let's Get It On excepțional.Momentul "micului geniu" a fost special

Ricardo Mazzi a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Let's Get It On - Marvin Gaye. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Concurent pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Ricardo Mazzi a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Let's Get It On - Marvin Gaye. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. | Antena 1/ X Factor

Concurentul de la X Factor are numai 16 ani și este pregătit să impresioneze jurații cu vocea sa. Ricardo studiază foarte mult și pe lângă liceul cu profilul științele naturii, acesta va absolvi curând și Conservatorul.

El a captat atenția juraților încă de când a pășit pe scenă și interpretarea sa i-a lăsat cu gura căscată. Chiar înainte de a începe momentul, Loredana i-a spus că este un “mic geniu”.

Ricardo Mazzi a cântat Let's Get It On - Marvin Gaye în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Când Ricardo a început să cânte piesa Let's Get It On de Marvin Gaye totul s-a transformat în jurul lui. Nimeni nu se aștepta ca tânărul licean să aibă o asemenea voce, de parcă pe scenă era un bărbat cu experiență de zeci de ani în muzică.

Acesta i-a surprins pe jurați, care aveau pe chip un zâmbet de uimire. Micul geniu de la X Factor are doar 16 ani și o voce puternică, care a ajuns dincolo de ecrane.

Ricardo Mazzi i-a cucerit pe jurați cu vocea sa, dar Ștefan Bănică i-a admirat și mișcările.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Anastasia Maria Solomie a reinterpretat piesa „Au înnebunit salcâmii” și i-a surprins total pe jurați

Jurizare Ricardo Mazzi la X Factor 2021 în preselecții

La sfârșitul momentului, ropote de aplauze au acoperit întregul platou, iar jurații au rămas fără cuvinte în fața prestației tânărului licean

Florin Ristei: “Ești un personaj foarte mișto! Eu zic că nu e nicio urmă de îndoială că o să iei patru de Da! Primul e de la mine, DA!”

Delia: “Al doilea DA vine din partea mea. Sublim! Ești mega special, Bravo!”

Loredana: “Când ai apărut am zis arată ca un tocilar, gen, dar te-ai transformat într-un tocilar sexy! Deci mi se pare un contrast genial! Ricardo, ai un stil mișto, dragule și ai de la mine un mare DA”

Ștefan Bănică: “Ristei s-a aruncat bine când a zis că o să iei 4 de DA. Ești excepțional, ai patru de DA!”

  • Ricardo Mazzi a primit 4 DA și este în BOOTCAMP la Ștefan Bănică

Cine este Ricardo Mazzi de la X Factor 2021

Ricardo Mazzi de la X Factor 10 spune despre sine că este timid însă nu și atunci când începe să cânte. Ricardo Mazzi are 16 ani și vine dintr-un oraș mic numit Regio Emilia, din nordul Italiei.

“Studiez la un liceu cu profil științele naturii pe care îl voi absolvi în patru ani. Deși în țara mea liceul durează cinci ani, eu voi obține diploma în patru ani. Studiez la un liceu specializat pe științele naturii, iar pe lângă liceu studiezi vioara la Conservatorul din orașul meu, unde voi obține diplomă”, spune Ricardo în fața juraților X Factor 10.

“Ești un mic geniu”, adaugă Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Grupul Daudia a revenit pe scena X Factor cu melodia Jerusalema. Cum a fost momentul... X Factor 2021, 29 octombrie. The Jazzy Jo Experience, trupa renumită, impresionează juriul cu o piesă originală: "Î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x