Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Lorenzo Valenti a cântat Human de la Rag'n'Bone Man și a venit special din Italia sa impresioneze

Lorenzo Valenti a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Human de la Rag'n'Bone Man. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021, dar nu și pe Ștefan Bănică pentru care a venit special. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Concurent pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Lorenzo Valenti a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Human de la Rag'n'Bone Man. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021, dar nu și pe Ștefan Bănică pentru care a venit special. | Antena 1/ X Factor

Lorenzo Valenti a venit tocmai din Italia cu dorința de a impresiona juriul X Factor, dar în special pe artistul Ștefan Bănică. Acesta crede că are toate șansele să ajungă la inima juratului și se laudă cu o mulțime de studii în domeniul muzical: “Am studiat canto timp de 10 ani”.

“Mie îmi place X Factor, tipul acesta de concurs și formatul și mi-am dorit să particip și eu o dată”, spune Lorenzo Valenti în preselecțiile X Factor.

Interpretarea lui a stârnit controverse la masa juriului, după ce Ștefan Bănică și-a spus părerea despre monetu: “Nu are dreptate!”.

Lorenzo Valenti a cântat Human de la Rag'n'Bone Man în preselecțiile de la X Factor sezon 10

“Urmează să cânt “Human” de la Rag'n'Bone Man”, spune Lorenzo Valenti chiar înainte de a începe muzica.

Acesta a început timid, dar a reușit să-i facă pe jurați foarte atent la interpretarea sa, mai ales după ce a amintit de studiile sale în muzică.

Acesta a avut emoții, lucru care s-a simțit. Delia a cântat cu el de câteva ori pe parcursul interpretării.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi

Jurizare Lorenzo Valenti la X Factor 2021 în preselecții

Florin Ristei: “Arăți ca un personaj. Ai misterul pe care îl are Kurt Cobain, să zicem. Ești introvertit, așa îmi pare și pare că simți muzica destul de bine. Mie mi-a plăcut. Din partea mea ai un DA”

Delia: “Mi-ai plăcut foarte mult.Mi se pare că ești extrem, de fresh. Ai o abordare interesantă, proprie, a ta, nu mi-ai sunat ca nimeni, n-am termen de comparație. Îmi place ce văd. Mi-a plăcut ce am auzit și răspunsul meu este DA.

Loredana: “Lorenzo, ai avut o atitudine foarte bună, ai transmis mesajul cantecului, mi-a placut! Cred că meriți să rămâi în concurs. Din partea mea ai un DA”

Ștefan Bănică: “Lorenzo, mie nu mi-a plăcut. În primul rând, ai cântat fals, iara sta a fost de la început și până la sfârșit, aproape. Ești extrem de drăguț, extrem de prezentabil, e posibil să nu te fi auzit foarte bine, dar așa a ajuns mesajul tău la mine. Din păcate, răspunsul meu este NU”

  • Lorenzo Valenti a primit 3 DA și este pe lista de așteptare

Momentul lui Lorenzo Valenti a creat discuții între jurați. După jurizare, Ștefan Bănică le-a cerut explicații colegilor: “De ce i-ați dat da? Ești nebun la cap? Era sub ton”.

Loredana: “N-a fost deloc așa cum a spus Ștefan. Eu cred că a exagerat un pic!”

”L-a văzut cu cercei și a zis că nu e bun”, spune Delia la testimoniale.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Mihai Adrian Onilă, interpretarea emoționantă a piesei „De-ai fi tu salcie la mal”. Reacția juraților

Cine este Lorenzo Valenti de la X Factor 2021

Lorenzo Valenti este din Italia, mai exact din Bergamo, și are 20 de ani. Acesta este captivant și adoră să poarte cercei, drept urmare are câte 5 gablonțuri pe fiecare ureche: “Îmi plac cerceii foarte tare, îmi place să mă manifest artistic. Îmi place mult și pierce-urile și tatuajele”.

Cu toate acestea, supune despre sine că este “timid și rușinos din fire”.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Anastasia Maria Solomie a reinterpretat piesa „Au înnebunit salcâmii” și i-a surprins total pe jurați

Dar cel mai important lucru este că face muzică încă de când era mic, a studiat vreme de zece ani canto și a început totul cântând în corul bisericii.

“Am studii muzicale, am terminat liceul de muzică, am învățat să cânt la pian și la vioară, iubesc muzica de când m-am născut. Am început din copilărie să cânt în corul biseriici. Apoi am continuat să studiez în privat cu un antrenor”, mai spune Lorenzo Valenti, în fața juraților X Factor.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Alina Statie a combinat cu două stiluri opuse cu melodiile Ederlezi-Dikanda și Bishop Brigg... X Factor 2021, 29 octombrie. Mr. Kills, în trecut Cocoon Kills, a revenit pentru a treia oară pe scena talentelor! Cum a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x