Antena Căutare

Semifinală de top! Cristina Vasopol a fost fără cusur într-o seară de colecție: „Nu mă mai satur de tine. Ești perfectă”

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. Cristina Vasopol este încă una dintre pretendentele la marele premiu pus în joc, iar interpretarea sa anunță o bătălie epică în această seară cu adevărat impresionantă

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. Cristina Vasopol este încă una dintre pretendentele la marele premiu pus în joc, iar interpretarea sa anunță o bătălie epică în această seară cu adevărat impresionantă.

Eleva Deliei nu și-a dezamăgit mentorul și nici susținătorii, care trebuie să îi acorde votul și în această seară pentru a o propulsa în ultima bătălie a „războiului” din 2018, marca X Factor.

„Te-aș asculta toată ziua și nu m-aș sătura de tine. Chiar sunt fascinată de felul în care interpretezi. Toate vorbele bune, toate gândurile frumoase din partea mea”, a spus Delia.

X Factor, locul în care minunile se întâmplă. Iuliana Dobre și Vox au intrat pe scenă și au... incendiat scena cu „Focul... Prima parte a Semifinalei se încheie apoteotic! „Ultimul cartuș” al lui Carla's frânge inimile domnișoarelor cu „Always”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x