Antena Căutare

Să trăiți! Fiică de polițiști, Cristina Bujac respectă legile, dar iubește muzica: "Cânt de la cinci ani!"

Cristina Bujac este o adolescentă de 16 ani, din Republica Moldova, frumoasă, emotivă, dar și plină de pasiune pentru muzică. Este fiică de polițiști, părinții săi fiind ambii devotați acestei meserii, așa că ea a crescut și a fost învățată de mică să fie punctuală, responsabilă. 

Cristina Bujac este o adolescentă de 16 ani, din Republica Moldova, frumoasă, emotivă, dar și plină de pasiune pentru muzică. Este fiică de polițiști, părinții săi fiind ambii devotați acestei meserii, așa că ea a crescut și a fost învățată de mică să fie punctuală, responsabilă.

"E lege în casă", spune Cristina, care mai face o măturisire. Mama îi este cea mai dragă ființă, însă nu i-a spus niciodată că o iubește. Așa că X Factor a fost un motiv numai bun să facă acest gest.

Dar să revenim la muzică, marea pasiune a Cristinei Bujac. Cântă de la cinci ani, de când era la grădiniță și ține minte perfect cum interpreta cu patos "Sunt o fată, sunt o fată frumușicăăă". La X Factor a venit cu melodia "Scared To Be Lonely" de la Martin Garrix.

Ma che bellezza! Bianca Moccia, italianca de 15 ani cu voce ce o poate egala pe Celine Dion?... Mihaela Platon s-a întors la X Factor și l-a făcut K.O. pe Bendeac: "E penitența mea pentru că nu am crezut în tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x