Antena Căutare

Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.30, la Antena 1

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9, vinerea aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Înainte de marea finală, concurenții se pregătesc nu doar vocal, ci au grijă și de felul în care vor arăta.

Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.30, la Antena 1 Galerie
Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.30, la Antena 1

Italienii de la Super 4, Sonia Mosca, Andrada Precup și Adrian Petrache au obținut o derogare de la cei patru jurați ai lor pentru a face pauză de repetiții și s-au relaxat o zi la salon.

Tunsori noi, coafuri speciale și un machiaj deosebit, totul pentru ca finaliștii X Factor să arate perfect în seara cea mare. Dar pentru că muzica face parte din viețile lor în fiecare clipă, aceștia au continuat să cânte și chiar au oferit un concert neplanificat specialiștilor care au avut grijă de look-ul lor.

Finală X Factor, Vineri 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9.

Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România. C

are vor fi alegerile lor muzicale și cine îi va cuceri pe cei de acasă, telespectatorii vor afla vineri, de la 20.00, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon.

Câștigătorul va fi desemnat prin vot, iar admiratorii își pot susține favoritul cu un sms la numărul 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4.

Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Final... Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Fina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x