Antena Căutare

Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Adrian Petrache este unul dintre finaliștii X Factor 2020. Loredana a ales ca el să o reprezinte pe scena celor mai buni concurenți de anul acesta.

Adrian Petrache, cântând la chitară, pe scena X Factor 2020 Galerie
Adrian Petrache este finalistul Loredanei la X Factor 2020 | A1.ro

De-a lungul sezonului 9 X Factor, Adrian Mihai Petrache a reușit să-i încânte pe jurați cu talentul, energia și atitudinea lui.

Adrian Petrache, nepotul lui Flroin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

În audiții Adrian Petrache a interpretat melodia “Hard Times”, a lui Ray Charles și a obținut 4 de DA din partea juraților.

Ești gata să îți votezi favoritul în timpul finalei X Factor de Vineri, 20.30, la Antena 1?

Adrian Petrache i-a uimit pe jurați în audițiile X Factor 2020: „Ești mortal”

„Ești mortal! Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!", i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

„În momentul ăsta, sunt foarte invidioasă că nu ești în grupa mea,” a declarat Delia în audițiile X Factor 2020.

În Bootcamp Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să transmită emoție

În Bootcamp Adrian Petrache nu a venit cu aceeași relaxare ca în audiții, deoarece suferise o pierdere în familie, care l-a marcat. Unchiul său Nelu Stoian, frate cu Florin Salam a decedat recent, iar Adrian i-a oferit un tribut acestuia, într-o strofă a melodiei pe care a interpretat-o în Bootcamp-ul X Factor 2020.

Mai mult de atât, în timp ce se afla în culisele Bootcamp-ului, Adrian Petrache și-a spart chitara, fapt care l-a bulversat.

În timpul interpretării, jurații au observat că Adrian nu era în apele lui, dar Loredana a apreciat sentimentele pe care le-a transmis, așa că i-a oferit un scaun.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine. AI fost sincer și am simțit asta. Da, te iau mai departe pe scaun”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

În etapa Duelurilor X Factor 2020 Adrian Petrache a avut un moment șarmant și emoționant

Așadar, Adrian Petrache a trecut în etapa Duleurilor, unde a interpretat piesa „Puteri asupra mea”, a fost șarmant, spontan și i-a convins pe jurați că-și merită locul pe scenă.

La mijlocul interpretării, tânărul Petrache a interacționat cu publicul, ceea ce le-a plăcut enorm juraților:

„El e omul cu chitara. Faptul cu vorbitul și cu chitara au fost un plus pentru că el s-a pus în valoare. El este un tip șarmant. Îți place chestia asta! Eu cred că X Factor e pe drumul bun anul ăsta, mai mult ca niciodată”, i-a spus Ștefan Bănică.

Adrian Petrache, moment de excepție în Semifinala X Factor

Adrian Petrache a intrat apoi în Semifinală și a interpretat piesa „Les Yeux De La Mama” și faptul că a fost în preajma prietenilor și a fraților lui mai mici i-a dat putere și curaj să creeze un moment de excepție. „Foarte bună alegerea piesei în franceză. (…) Ți-ai jucat cartea foarte bine și ai plusat pe ce-ai avut mai bun astă seară”, i-a spus Florin Ristei.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Apreciez la tine consecvența și asumarea de ați alege genul ăsta de repertoriu. (…) A fost un Gipsy Kings în franceză”, a spus Ștefan Bănică.

Telefoanele pregătite? Votează-ți favoritul în timpul finalei X Factor, Vineri de la 20.00 la Antena 1

Șarmul, energia și emoția din glas au fost elementele care l-au propulasat pe Adrian Petrache în Finala X Factor 2020.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:00, la Antena 1!

Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.30, la Antena 1... Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală de vineri, de la 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x