XFactor

MARȚI | ora 20.00

Fotografiile care au înnebunit internauţii! Delia, în cele mai SEXY ipostaze de până acum. Aşa sigur nu ai mai văzut-o pe jurata X Factor!

 
+4 click pentru
galerie

Delia a petrecut câteva zile de vis în Croaţia şi Muntenegru, iar fotografiile postate de jurata X Factor au devenit virale!

Așa cum și-a obișnuit fanii de pe Facebook, artista îi ține la curent pe internauți cu tot ceea ce face, postând imagini care mai de are mai... interesante!

De departe, cele mai apreciate au fost fotografiile în care Delia ese îmbrăcată doar costumul de baie: "Ce bine arăţi!", "WOW, ce bronzata eşti", "Super tare". 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe