Austin Hirth a urcat pe scena X Factor cu o lecție de viață. "Ești un supraviețuitor!"

Austin Hirth are o poveste de viață impresionantă. A crescut în București și îi place să cânte pe stradă. Acesta venit la X Factor pentru a împărtăși cu toată lumea vocea lui fascinantă.

Austin Hirth pe scena X Factor.

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Austin Hirth își dorește să trăiască din muzică, chiar dacă asta ar însemna să cânte în continuare pe stradă. Pe el îl bucura foarte mult să împartă cu ceilalți oameni o parte din melodiile interpretate.

Concurentul a ales să le povestească juraților puțin din viața lui și de ce are un nume atât de diferit. Acesta s-a născut în Florida, însă la vârsta de aproape doi ani părinții lui Austin au decis să se mute în București pentru a lucra la un orfelinat.

La 13 ani, Austin a plecat din nou în America, dar iubește foarte mult România și a decis să se întoarcă.

Tânărul a cântat "Budapest" și a surprins publicul cu vocea lui minunată, chiar și prezentatorii X Factor au rămas uimiți de vocea lui. Austin Hirth a primit 4xDA și a intrat direct în BOOTCAMP.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Austin Hirth a urcat pe scena X Factor cu o lecție de viață

Austin a fost diagnosticat cu cancer în stagiul IV, însă nimic nu l-a oprit să renunțe la visul lui. Un an și jumătate a făcut chimioterapie și radioterapie, iar muzica a fost singurul lucru care i-a mai dat speranță.

Concurentul își exprimă sentimentele prin muzică, este un învingător și a reușit să lupte pentru viața lui datorită muzicii.

"Ești un supraviețuitor!", a afirmat Loredana, surprinsă de povestea concurentului.

Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Ștefan a rămas impresionat de momentul tânărului și i-a plăcut atât de mult, încât și-ar cumpăra un bilet la concertul acestuia.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Ultimele știri