Antena Căutare

Carla’s Dreams, emoționat de un concurent „X Factor”: ”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea”

Cel de-al optulea sezon X Factor, care are marea premieră duminică, 26 august, de la ora 20.00, la Antena 1, este unul ce vine cu numeroase surprize, povești spectaculoase și talente ce merită descoperite.

Cel de-al optulea sezon X Factor, care are marea premieră duminică, 26 august, de la ora 20.00, la Antena 1, este unul ce vine cu numeroase surprize, povești spectaculoase și talente ce merită descoperite.

Sergiu Bătrâncea are 48 de ani, este din Chișinău și vine la X Factor susținut de fratele său, Alex, care a fost genist în Afganistan, unde și-a pierdut ambele brațe. Concurentul spune despre el că este pasionat de muzică încă din adolescență, însă și-a întrerupt studiile de canto din cauza geloziei soției sale, care s-a gândit că studentele reprezentau o ispită prea mare el.

Sergiu alege să interpreteze în fața juriului și a spectatorilor o arie dintr-o operetă scrisă original în limba germană, dar tradusă de el în română.Carla’s Dreams, emoționat de un concurent „X Factor”:  ”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea”

Cel care este cu adevărat emoționat de versurile piesei este chiar Carla’s Dreams, care și primește la final din partea lui Sergiu masca pe care acesta o poartă pe scenă:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care va fi opinia celorlați trei jurați despre piesă și interpretarea lui Sergiu Bătrâncea și care este povestea omului din spatele măștii, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Mihai Bendeac, emoționat la maximum de o concurentă X Factor: ”Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti”... Jurata ”X Factor”, Delia, nu ține cont de preț când vine vorba de ținutele sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x