Ioana Cristodorescu, concurenta X Factor care i-a cucerit pe toți din prima secundă: "Noi deja te vedem în finală!"

Ioana Cristodorescu este numele care descrie ce mai bine dorința de afirmare și pofta de viață. Deși în cea mai mare parte a timpului pictează, Ioana are în sufletul ei și un loc bine păstrat pentru muzică.

Ioana Cristodorescu este numele care descrie ce mai bine dorința de afirmare și pofta de viață.

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Este studentă la Universitatea Națională de Arte, dar se străduiește să facă și muzică și pictură așa cum știe ea mai bine. Ioana spune că muzica și pictura pot exista doar împreună.

Concurenta a pășit nerăbdătoare în fața juraților și cu zâmbetul pe buze, un lucru observat din prima clipă de Florin Ristei. Când a mărturisit că este artist și pictează, Ristei a cerut imediat contul de Instagram al tinerei pentru a se delecta cu lucrările ei și a fost plăcut impresionat de ceea ce a văzut.

"O să fie sigur interesant", a spus Delia după ce a văzut operele Ioanei.

Drinking In The Day a fost alegerea Ioanei pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc în show-ul X Factor și a fost o alegere inspirată. La finalul prestației jurații au aplaudat-o, iar cuvintele de laudă le-au urmat.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"Ștefan Bănică: "Ai farmec. Ai cântat bine și picturile tale sunt chiar mișto. Îmi place de tine."

Florin Ristei i-a mulțumit la final și i-a spus că sigur o va contacta pentru tablouri.

Ioana Cristodorescu a primit 3XDA din partea juraților X Factor și are o șansă să meargă în etapa următoare a concursului.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilorX Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Ultimele știri