Antena Căutare

Mihaela Condurache, juristul de pe scena X Factor. Vocea ei l-a impresionat pe Ștefan Bănică

Mihaela Concurache are 50 de ani și este de profesie jurist, dar adevărata sa pasiune este muzica. După ce a văzut pe cineva cu o chitară în mână, dorința de a face muzică toată viața s-a împământenit în inima sa.

În a zecea ediție din sezonul 9 "X Factor", Mihaela Condurache a cântat piesa "She's Gone Out Of My Life". Galerie
Mihaela Concurache are 50 de ani și este de profesie jurist, dar adevărata sa pasiune este muzica. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Părinții au încurajat-o mereu să aibă o meserie serioasă, dar pentru ei muzica nu făcea parte din această categorie. Mihaela a avut curajul să-și urmeze pasiunea și o face cu plăcere de fiecare dată când urcă pe scenă. Deși a urmat Facultatea de Drept, muzica a triumfat, iar acum aceasta este o sursă de venit pentru frumoasa concurentă X Factor.

Mihaela este femeia care descrie cel mai bine zicala că româncele au o frumusețe aparte. Cu un aspect fizic impresionant, femeia a reușit să-l inducă în eroare chiar și pe Dani Oțil până când i-a dezvăluit ce vârstă are. Mulți ani a cântat în localuri renumite de la noi din țară și a lucrat cu nume mari din industria muzicală, precum Gheorghe Gheorghiu, Raoul, Mirabela Dauer.

Concurenta a interpretat în fața juraților X Factor piesa She's Gone Out Of My Life și deși se poate spune că este familiarizată cu scena, Mihaela a cântat cu ochii în lacrimi și cu multă emoție, emoție pe care a reușit să o transmită și celor din sală.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor



Uimiți de calitățile vocale ale Mihaelei, jurații au ascultat cu mare plăcere interpretarea sa: "Are ceva din Dida Drăgan", a spus Ștefan Bănică.

Deși este autodidactă și nu are cursuri de canto, vocea specială a Mihaelei a ajuns la inima juraților și a primit din partea acestora 3 X DA.

Florin Ristei: "Se vede că vă place ce faceți și că aveți pasiune pentru muzică."

Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani ​



X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​​

Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele sec... Ioana Cristodorescu, concurenta X Factor care i-a cucerit pe toți din prima secundă: "Noi deja te vedem în finală!&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x