Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor (r)

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Jurații ”X Factor” vor să plece în excursie împreună: "Bali sau o plajă din Thailanda, cred că ar fi o idee bună"

După mai multe zile petrecute împreună de dimineaţã pânã seara, la audițiile pentru cel mai nou sezon ”X Factor”, show ce va fi difuzat în aceastã toamnã la Antena 1,  Delia a avut o idee pentru a-i ajuta pe colegii săi jurați să se relaxeze, așa că le-a propus sã organizeze o excursie împreunã.

După mai multe zile petrecute împreună de dimineaţã pânã seara, la audițiile pentru cel mai nou sezon X Factor”, show ce va fi difuzat în aceastã toamnã la Antena 1, Delia a avut o idee pentru a-i ajuta pe colegii săi jurați să se relaxeze, așa că le-a propus sã organizeze o excursie împreunã.

Delia a fost cea care a luat inițiativa și i-a întrebat pe Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică dacă ar vrea să meargă împreună într-un team building.

”Eu susțin această idee, ne va apropia și mai mult!”, a spus convinsă jurata, în timp ce colegul său Horia Brenciu se gândea deja la o locație potrivită. ”Putem să facem ”X Factor” la munte, putem merge la Babele”, a spus acesta, în timp ce Delia s-a gândit chiar și mai departe. ”Sau în Bali sau pe o plajă în Thailanda!”, a completat aceasta.

Ce părere au avut Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică și dacă propunerea va fi adoptată, telespectatorii vor afla în această toamnă, într-un nou sezon ”X Factor”, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube