Lakeetra Knowles, o voce senzațională. Concurenta a cucerit juriul X Factor din primele secunde

Lakeetra Knowles este o adevărată apariție. Muzica face parte din viața sa încă de la o vârstă fragedă.

Lakeetra Knowles este o adevărată apariție. Muzica face parte din viața sa încă de la o vâsrtă fragedă.

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Concurenta a crescut și a trăit cu muzica, a mers și a cântat mult timp la biserică, dar spune că această experință a ajutat-o foarte mult să se maturizeze din punct de vedere vocal.

Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Lakeetra are 46 de ani și a urcat cu mare încredere pe scena X Factor. Deși este originară din Arkansas, acum locuiește în Italia unde este educatoare și le predă copiilor engleza și muzica.

Delia s-a bucurat mult când a aflat că este în grupa ei de vârstă și a spus că abia așteaptă să o audă cum cântă.

Lakeetra a ales pentru prestația de pe scena X Factor piesa It's A Man's World și a impresionat cu vocea sa atât jurații, cât și pe cei prezenți în sală.

Loredana: "Ești o inspirație pentru noi!"

Citește și: Cristina Gheorghe, o adevărată apariție pe scena X Factor. Concurenta despre care Delia a spus că are un potențial enormDupă terminarea momentului, Ștefan Bănică a rugat-o pe concurentă să interpreteze încă o melodie. Cântă senzațional, iar jurații i-au mulțumit și i-au spus că sunt privilegiați să o aibă în fața lor.Așa arată talentul în stare pură. Lakeetra a primit 4 X DA și merge direct în Bootcamp.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Ultimele știri