Antena Căutare

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales concurenții pentru finala X Factor Semifinala, lider de audiență!

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales seara trecută fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9. Aseară, telespectatorii au urmărit cu emoţie deciziile juraţilor, semifinala impunându-se ca lider de piaţă atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

finalisti x factor Galerie
Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales concurenții pentru finala X Factor Semifinala, lider de audiență! | antena 1

Astfel, în intervalul difuzării, 20.29-22.35, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 22.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6.8 puncte de rating şi 20.6% cotă de piaţă.

X Factor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 7.8 puncte de rating și 18% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 6.5 puncte de rating și 15% cotă de piață. În minutul de aur, 21.12, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Grupa Loredanei a deschis seara trecută, iar Adrian Petrache a reușit să își câștige locul în finală, Iulian Selea fiind cel eliminat. ”Momentul lui Adrian a fost absolut special, original, a fost ca la un concert adevărat!”, a spus Loredana, după ce Adrian a cântat în franceză, acompaniat de o trupă formată din doi dintre frații săi și prietenii lor.

Ștefan Bănică a avut de făcut o alegere grea, între Andrada Precup și Alexandra Sîrghi. ” Alexandra, ai fost senzațională, tu reprezinți forța, tu ești locomotiva grupului meu! Din punct de vedere al emoției, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus juratul, care a ales să meargă în finală alături de Andrada. ”Am ales o lume a simțurilor știind că nu îmi va fi ușor. Dar acesta poate că este și un pariu cu mine, pentru că aș vrea să schimb un pic viața acestui copil. Andrada este atât de asumată, e o concurentă în adevăratul sens al cuvântului!”, a mărturisit Ștefan Bănică.

Tiny Tigers, grupul format de Florin Ristei, a reușit să surprindă din nou, inclusiv pe mentorul lor, însă Super 4 a scos la înaintare artileria grea. ”<Show must go on> e mesajul cel mai bun pe care puteați să îl transmiteți! Orice ar fi, muzica, spectacolul, nu trebuie să se oprească!”, a spus Loredana despre cântecul ales de italienii care vor reprezenta grupurile în finala de anul acesta.

Tot o italiancă va reprezenta și grupa Mixt, al cărei mentor este Delia. Sonia Mosca a reușit să o convingă pe jurată că își merită locul, chiar dacă Alina Dincă a făcut și ea un adevărat spectacol. ”E incredibil ce reușește să facă cu vocea ei, e la un nivel uluitor! Sonia e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit nu la X Factor 9, ci la X Factor forever and ever!”, a spus Florin Ristei despre italiancă.

Așadar, vineri 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta cu un invitat special.

Sursa:Kantar Media

X Factor 2020, Semifinală. Adrian Petrache, semifinalistul Loredanei, a adus emoție pe scenă. “Gipsy Kings în franceză!”... Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x