Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Adevărul despre moartea lui Răzvan Cobanu: "A murit seara, de Paște"

Ancheta este la final! Care este adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu!

Mortea lui Răzvan Ciobanu a venit ca un cutremur pentru toți cei care l-au cunoscut! Laura spune că a făcut toate demersurile posbile pentru a aafla adevărul din spatele tragicului accident care i-a adus moartea marelui designer.

"Am avut o grămadă de posibilități. Toți ne-am uitat la filme. Am crezut că au fost lucruri amplasate în mașină, sau că cineva l-a bătut și apoi trupul lui a fost plasat la locul respectiv. Sincr, cum arăta Răzvan atunci când l-am îmbrăcat pentru a fi pus în coșciug... Hainele nu se puteau închide din cauza coastelor rupte, fisurate. Trupul lui era praf, pur și simplu", spune Laura, o prietenă de-ale lui.

"El nu a murit în 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat, luni dimineață când a fost el găsit, el a murit seara, în sfânta duminică de Paște."

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro