Căutare Live

Amalia Bellantoni, sicilianca de la Chefi la Cuţite, trece prin momente dificile la restaurantul ei. Vecinii vor ca ea să plece

Fosta concurentă de la Chefi la Cuţite, Amalia Bellantoni se află într-un conflict intens cu vecinii care locuiesc în apropierea restaurantului său!

Amalia Bellantoni, sicilianca de la Chefi la Cuţite, trece prin momente dificile la restaurantul ei. Vecinii vor ca ea să plece

Scandalurile zilnice culminează de cele mai multe ori cu lovituri. Sicilianca a întâmpinat probleme destul de mari cu vecinii, aceasta a fost victima violențelor repetate, ba chiar a ajuns pe patul de spital în urma încăierărilor.

Amalia Bellantoni a fost atacată pe stradă de către vecini, iar în ajutor i-au sărit câteva persoane cunoscute. Soțul acesteia a fost ultima personaă care a aflat despre incident, el fiind în restaurant a ajuns chiar la sfârșit când sicilianca era scoasă din mâinile agresorilor.

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, filmare ce i-a pus pe fani pe jar! „Miauuu”

Afirmațiile fostei concurente de la Chefi la Cuțite nu sunt deloc exagerate, la scurt timp după discuțiile reporterilor cu aceasta, au izbucnit certuri mari pe strada Mătăsari așa cum poate fi văzut în imaginile de mai jos.

Amalia Sicilianca a făcut prăpăd! A pus mâna pe baros și a dărâmat totul în calea ei! „Scorpia” de la Chefi la cuțite, dezvăluire neașteptată

Poliția și-a făcut apariția la locul faptei, anunțată de către personaele care au asistat la încăierare.

"Consider că este o asociere mafiotă. Dumnealor ne șantajează. Ne-au cerut să plecăm de acolo. Soțul a trebuit să plece în Italia, noi a trebuit să ne luăm toți angajații și "pleaba", așa cum zic ei, de italieni și să ne ducem în Italia", povestește Sicilianca la Xtra Night Show.

"Persoanele care sunt acolo, noi nu le-am văzut niciodată în 10 ani de zile de când locuim acolo. Nu am văzut acele persoane din acea curte. Ne ia și pe noi prin surprindere", mai adaugă sicilianca.

Ultimele știri
x