Căutare Live

Ana Maria Mocanu își caută iubit serios. Ce planuri de viitor are fosta asistentă TV: "îi aleg după poze acum"

Ana Maria Mocanu este mai hotărâtă ca niciodată să își găsească un iubit serios. Fosta asistentă TV a vorbit despre ce planuri are de viitor și despre cum ar trebui să fie bărbatul perfect.

Ana Maria Mocanu este mai hotărâtă ca niciodată să își găsească un iubit serios

Instagram

Ana Maria Mocanu se numără printre cele mai sexi și frumoase asistente TV, care încă nu și-a găsit sufletul pereche. Frumoasa blondină își ține viața amoroasă departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă a dat toate cărțile pe masă la Xtra Night Show.

Fosta asistentă TV are gânduri mari și își dorește un bărbat serios lângă ea. De asemenea, aceasta consideră că pandemia și pretențiile sale o încurcă în căutarea iubitului perfect.

Ce planuri de viitor are Ana Maria Mocanu

Ana Maria Mocanu a vorbit în platoul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars despre planurile sale de viitor. Blondina a mai mărturisit că este o femeie extrem de curtată pe rețelele sociale, însă nu condiseră că este cea mai bună metodă de a-și întâlni sufletul pereche.

Paula Chirilă a decis să o întrebe pe fosta asistentă TV despre cum alege un bărbat acum pe platformele digitale, iar răspunsul ei nu a întârziat prea mult.

"Îi aleg după poze acum.", a spus Ana Maria Mocanu, vizibil amuzată.

Citește și: Ana Maria Mocanu, fotografie incendiară din vacanță. Cum s-a fotografiat fosta asistentă TV

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit faptul că nu este atrasă de bărbații cu un abdoment perfect și pătrățele. Deși a început să își facă propriul său business, blondina speră să găsească dragostea adevărată.

"Îmi doresc o familie, îmi doresc și doi copii. Mă concentrez destul de mult pe proiect, iar când o să întâlneasc persoana potrivită o să îmi dau seama, pentru că o să se simtă chimia, care este foarte importantă pentru mine.", a mai dezvăluit Ana Maria Mocanu despre planurile sale de viitor.

Fosta asistentă TV a vorbit și despre schimbare s-a de look la care a apelat în urmă cu puțin timp. Aceasta și-a obișnuit prietenii virtuali cu părul său brunet, însă a decis să se facă blondă, iar culoare o prinde extrem de bine.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Ana Maria Mocanu

Ana Maria Mocanu este mereu cu zâmbetul pe buze și face spectacol cu aparițiile sale din mediul online, însă la începutul anului și-a îngrijorat cei 46.100 de urmăritori cu un Instastory în care le mărturisește problema de sănătate cu care se confruntă.

Citește și: Ana Maria Mocanu, schimbarea de look care a atras toate privirile. Cum arată cu părul creț: "Ce bine îți stă"

Fosta asistentă TV le-a spus prietenilor săi virtuali că i-a apărut la mâna stângă un chist sinovial, de care nu știe cum să scape și din acest motiv le-a cerut o părere celor care s-au mai confruntat cu așa.

Elena Ionescu, detalii neașteptate din viața personală. Cum se înțelege cu fostul soț: ”Comunicăm de dragul copilului”... Marcel Pavel, despre perioada în care a fost infectat cu Coronavirus. Ce a avut de îndurat artistul: ”Apropiații m-au de...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x