Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Andreea Bălan, de urgență la spital cu fetițele. Lună de miere cu peripeții

Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, au plecat în vacanță în Mauritius alături de fetițele lor. Din păcate, cele mici au făcut enterocolită și au fost nevoiți să meargă la spital.

Andreea Bălan a ajuns la spital cu fetițele

Luna de miere, în patru, a fost departe de a fi una perfectă. Andreea Bălan s-a întors în România cu o mulți pe povești plăcute și mai puțin plăcute.

Clara, fetița Andreei Bălan și a lui George Burcea, a făcut enterecolită în vacanța din Mauritius. Micuța a ajuns la spital, acolo unde a dat multe bătăi de cap părinților, dar și medicilor.

Fiind o mamă extrem de iubitoare și grijulie, Andreea a fost foarte atentă la tot procesul prin care a trecut fiica sa. Cu toate că medicii au asigurat-o că totul va fi bine, artista nu a putut să-și ascundă îngrijorarea.

O mică greșeală medicală a supărat-o și îngrijorat-o pe Andreea. Condițiile din clinica unde a fost internată Clara, au dus multe nemulțumiri.

Vezi materialul video pentru mai multe detalii și imagini din această peripeție.

Citește și:

Momente cumplite trăite de soțul Andreei Bălan! Mesaj induioșător postat de acesta pe internet

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!