Căutare Live

Alex Abagiu a dat cărțile pe față, în direct! Motivul real din spatele conflictului cu Radu Vlăduț, în „Asia Express”, sezonul 3. „Eram nervos pe mine, iar la el mă supăra un lucru!” VIDEO

Alex Abagiu a dat cărțile pe față, în direct, marți, la „Xtra Night Show”, și a explicat motivul real din spatele tensiunilor din relația cu Radu Vlăduț, în „Asia Express”, sezonul 3.

„Ne-a ajuns și pe noi oboseala, frustrarea – erau condiții foarte grele. N-ai cum! Nu știu ce s-a întâmplat nici cu Alexandru, că odată ce am trecut în Taiwan, Alex și-a schimbat atitudinea”, a spus, mai întâi, Radu Vlăduț.

„Noi eram extrem de obosiți, cu cele mai multe curse pentru ultima șansă. Pentru mine, partea asiatică nu era deloc o surpriză. Cumulat, am stat cam un an în Japonia și am călătorit mult în zonele respective. Eram nervos pe mine. Eu știam cuvinte în limba chineză, dar nu mi le mai aduceam aminte”, a explicat și Alex Abagiu.

Au fost, însă, și alte probleme. Alex Abagiu a dezvăluit ce îl supăra la coechipierul lui.

„Au fost multe momente în care și eu aveam nevoi fiziologice, dar mă abțineam. Asta mă enerva, că eu pot să fac rabat de la toate astea, pentru a beneficia în cursă, și Radu nu făcea asta. De aici, probabil, porneau frustrările mele”, a spus el.

Asia Express, sezonul 3, episodul 27, VIDEO complet pe Youtube

Alex Abagiu a adăugat că la toate acestea se adăugau probele mai complicate și lipsa de înțelegere a oamenilor din Taiwan – cei mai mulți dintre ei nu cunosc limba engleză.

Citește și:

Mesaje de acasă, declarații de dragoste și lacrimi pe obrajii tuturor! Trei echipe au pornit în cursa pentru ultima șansă! Alex Abagiu: „Nu mi-a venit să cred!” – VIDEO

Alex Abagiu, dezvăluire emoționantă despre părinții lui! „Sunt foarte în vârstă. A fost bizar pentru ei să aibă un copil ca mine. A meritat să merg în Asia Express doar pentru mesajul lor!” VIDEO​

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor - rezumat episodul 26

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor s-a clasat luni, 6 aprilie, cu episodul 26, ca lider de piață pe toate categoriile de public.

Asia Express, cel mai dur reality-show, a ținut în fața televizoarelor aproape 2.200.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență, de la 21:11. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:25 – 23:36, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public.

Asia Express - sezonul 3. Retrăiește toate momentele tari!

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor a fost lider de audiență și la nivelul întregii țări cu o medie de 9,8 puncte de rating și 21 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa din nou pe poziţia secundã cu o medie de 8 puncte de rating și 17,3% cota de piață.

Asia Express, sezonul 3, episodul 26, VIDEO integral pe Youtube

Asia Express, episodul 26, a adus noi provocări pentru vedetele emisiunii. Pe 6 aprilie, Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak, Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu au fost cele 3 echipe ce s-au calificat la o experiență senzațională- un joc de amuletă construit după specificul operei taiwaneze.

Asia Express, sezonul 3, cele mai importante momente

Vedetele Asia Express au fost nevoite ca într-o singură noapte să învețe o scenetă de teatru în chineză, combinată cu dansuri și acrobații, pe care să o interpreteze mai apoi în fața unui public. ”Text? Nimic. Linie melodică? Nimic. Acest spectacol va fi un dezastru de proporții uriașe!”, au spus Speak și Ștefania când au realizat complexitatea probei. Cea mai savuroasă amuletă de până acum i-a provocat pe concurenți să se autodepășească, iar jocul de teatru actoricesc a fost câștigat în cele din urmă de Sorin Bontea și Răzvan Fodor: ”Hai să nu ne mai băgăm la amulete, Bontea!”, a spus Răzvan Fodor amuzat.

Asia Express, sezonul 3, înregistrare video online, pe AntenaPlay.ro.

„Nu-ți fie frică”! Trupa Zero, piesă emoționantă și videoclip filmat din izolare, în timpul pandemiei de coronavirus! VI... Alex Abagiu, dezvăluire emoționantă despre părinții lui! „Sunt foarte în vârstă. A fost bizar pentru ei să aibă un copil...
Ultimele știri
Top Văzute
x