Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Cel mai sincer interviu dat vreodată, în 37 de ani, de Dani Oțil, începe cu subiectul AMOR: ”Mie imi place sexul dimineața!”

O locatie superba, mai multe pahare de vin, Dani Otil si Ela Voineag. Nu vă luăm cu alte vrăjeli, trecem direct la discuția despre "albinuțe":

O locatie superba, mai multe pahare de vin, Dani Otil si Ela Voineag. Nu vă luăm cu alte vrăjeli, trecem direct la discuția despre "albinuțe".

Interviul a fost acordat de prezentatorul matinalului de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani” Elei Voineag pentru Xtra Night Show.

Începe discuția fără perdea. Ajungem la sex, subiect care pare printre favoritele lui Dani. E și normal, e unul dintre cei mai râvniți burlaci din România.

Aflăm multe. Că în viața sa, Dani a iubit de două ori. A avut două relații lungi, de șapte ani fiecare. Are tabieturile lui în materie de femei: se afișează rar cu o ”ea” de mână, la fel de rar merge la film sau la cine romantice.

Aici vine și prima picanterie: ”Îmi place foarte mult sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. Dacă iei ceva de pe Tinder, Instagram și Facebook e posibil să ai surprize...”, mărturisește matinalul.

Video