Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor
Logo XtraNightShow

XtraNightShow

Luni - Joi, după Observatorul Nopții

Delia a făcut dezvăluiri incredibile despre viața alături de soțul ei! „Nu există să fii romantic”. Ce o enervează cel mai tare - VIDEO

Delia a făcut dezvăluiri incredibile despre viața alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, în cadrul unui interviu prezentat în emisiunea „Xtra Night Show”.

Delia a făcut dezvăluiri incredibile despre viața alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, în cadrul unui interviu prezentat în emisiunea „Xtra Night Show”.

Artista a vorbit și despre „iUmor” și „X Factor” și a oferit detalii despre ea însăși, precizând ce o enervează cel mai tare.

„Mă enervează cel mai tare oboseala, rutina, nu-mi place să am acelaşi obicei zi de zi. Mă sperii. Mi se pare că sunt închisă. În perioadele filmărilor nu am de ales, încerc să mă trezesc mai de dimineaţă și să încerc să recuperez ce aș fi vrut să fac - să-mi fac gimnastica, să mă plimb, să mai văd alţi oameni, pentru că la un moment dat te spală pe creier rutina”, a spus Delia.

Artista a dezvăluit și detalii din viața alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

„Dintre noi doi, eu dorm cel mai mult. Sunt în creștere. Eu mănânc cel mai des. Ce anume nu contează. Eu. El nu e atât de gurmand. E, dacă se pune pe mâncat, cumva – termină tot, nu lasă nimic, dar eu mănânc mai des. Mie îmi place să mănânc de plăcere, nu de foame”, a spus Delia.

Cântăreața a mai spus că, de obicei, ea este cea care face cumpărăturile, de la un supermarket din aproprierea locuinței ei.

„De obicei, cumpărăturile le fac eu de la supermarketul de jos, de fapt jos e la 3 minute de mine. De acolo aprovizionez şi e foarte amuzant că plec cu plăsuţe destul de grele. Dar îmi place să mă lupt cu ele până acasă, mi se pare că fac cardio. E amuzant”, a mai dezvăluit Delia.

În ceea ce privește gătitul, nici ea, nici soțul ei nu sunt pasionați.

„Nimănui nu-i place să gătească foarte tare. Răzvan a învăţat cumva să gătească în perioada studenţiei şi a rămas pe stilul ăla de gătit, aşa… Nişte cartofi prăjiţi cu ceva. Nu ştie chestii avansate, nimic fancy. Mie nu îmi place să murdăresc bucătăria, pentru că tot eu o curăţ. Prefer să mâncăm ceva ce nu deranjează prea tare”, a spus Delia.

„Nu suport firimituri pe jos, să mi se lipească de… Nu, nu, nu. La mine în bucătărie nu se mănâncă. De fapt, la mine nu se mănâncă nicăieri”, a mai spus ea.

Romantismul în viața Deliei

Delia a dezvăluit și „cine este cel mai romantic” dintre ea și soțul ei.

„Nici unul nu e romantic, pentru că nici unul nu-şi doreşte să fie romantic şi nici nu-i place romantismul. Este fake (fals, n.r.), nu există să fii romantic. E un scenariu”, a spus ea, precizând că îi plac filmele horror și serialele, ultimul vizionat fiind „The Vikings”.

Delia a mai spus că nici ea, nici soțul ei nu obișnuiesc să se înfurie.

„Niciunul nu se înfurie. Sunt un om tolerant, dar am părţile mele foarte «sharp»”, a dezvăluit ea.

Delia a spus și care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut din dragoste.

Mai multe detalii, precum și povestea Deliei despre un episod în care soțul ei și-a pierdut telefonul mobil într-o vacanță, sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Video