XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Demonstraţie incredibilă de hipnoză! Bordea, un copil de 5 ani, în mâinile lui Andrei Voicu. L-a făcut să se joace ca la grădiniță. Toată echipa emisiunii a fost șocată

 

Andrei Voicu, concurentul care în marea finală de la iUmor a făcut-o pe Alina Eremia să accepte cerea în căsătorie a lui Mihai Bendeac, a revenit la Antena 1. Hipnotistul l-a făcut pe Bordea să se creadă un copil şi să se joace cu un coleg de platou!

Imaginile par imposibile, dar sunt cât se poate de reale, iar toţi cei din platou au fost extrem de speriaţi, mai ales prezentatorul emisiuni XNS, Dan Capatos. A refuzat vehement să fie supus hipnoezi, din cauza problemelor de sănătate. 

Însă colegul lui nu a avut nicio reţinere. Situaţiile prin care a trecut Bordea sunt extrem de amuzante. Priviţi materialul video de mai sus. Noi nu am ştiu, prima dată, dacă să radem sau să fugim!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe