Căutare Live

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.”

Dezvăluiri șocante la "Xtra Night Show", despre Teo, iubitul Margheritei de la Clejani.

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.”

Eduard Fânăreanu și avocatul Aurel Moldovan, invitați la "Xtra Night Show", au făcut dezvăluiri despre iubitul Margheritei de la Clejani.

Unul dintre foștii colaboratori ai lui Teodor Cismaru, povestește despre colaborarea lui cu iubitul Margheritei, care a pornit de la niște spray-uri pentru graffiti.

Detalii șocante au ieșit la iveală despre trecutul iubitului Margheritei de la Clejani. Theodor are mari probleme cu drogurile

Acasă la iubitul Margheritei el a văzut ca acesta se ocupă cu prepararea unor rețete în care combina diverse medicamente.

Se pare ca iubitul Margheritei l-ar fi înșelat pe Eduard, cu suma de 1500 euro, în urma înșelătoriei ar fi fost condamnat, conform avocatului, prezent în platou la Xtra Night Show.

Iubitul Margheritei, farmacist pentru fete de oraș?

Avocatul aduce acuze grave la adresa lui Cismaru Teodor, zis Teo, cel care i-ar fi procurat substanțele interzise, consumate de Margherita, în timp ce a provocat un accident rutier.

Teo i-ar fi propus și colaboratorului său sa consume substanțe interzise, dar acesta a refuzat.

Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

„Se simțea euforic când consuma acele substanțe, apoi după patru ani de consum a devenit dependent de ele. Era violent și umbla cu un electroșoc după el,”a spus Eduard, fost colaborator a lui Teo, iubitul Margheritei.

Iubitul Margheritei de la Clejani ar avea probleme cu drogurile, ba chiar a fost condamnat într-un dosar cu substanțe interzise în urmă cu doi ani.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut ... Ioniță de la Clejani sare în apărarea fetei! " Băiatul ăsta nu este iubitul Margheritei!"...
Ultimele știri
x