Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă"

După mega-scandalul iscat în familia lui Brigitte Pastramă, fiul acesteia a dat primele declarații. Acesta își acuză mama că nu s-a ocupat de el în mod corespunzător.

Încă un scandal legat de consumul de stupefiante în showbizz-ul românesc. De data aceasta "lupta" s-a dat între mama şi fiu, adică Brigitte Pastramă şi fiul de 19 ani, Robert.

Bombă în showbiz! Brigitte Pastramă a ajuns la Poliție!

"Am fost izgonit din casa de nenumărate ori."

Tânarul a povestit despre incidentul de la care ar fi pornit scandalul, în casa brunetei.

Baiatul a povestit într-un interviu acordar la Xtra NIght Show, de faptul ca mama sa ar fi iscat scandalul în timp ce el se afla în casă cu niște prieteni și tot Brigitte l-ar fi implicat în scandal și pe Florin Pastramă.

L-a trezit si pe Florin, l-a pus sa mă tragă de mână să spună, că hai ieși afară din casă ca nu te mai luăm la noi în casă.

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă: Am dormit și pe la metrou, nu mi-a fost rușine

"M-a dat desculț afară din casă. Mi-au dat un brânci înafara ușii, după care eu am sărit gardul. M-a luat urât de tot, avea toane nașpa și efectiv m-a scos din casă și a zis ca nu ma mai ține la ea în casă."

Conform declarațiilor baiatului, și Florin Pastramă ar fi fost îmbrâncit de Brigitte.

"I-a dat un brânci, un capac lui Florin."

Fiul lui Brigitte, în scandal cu propria mama: Până la 13 ani m-a crescut bunica

Băiatul o critică pe Brigitte pentru educația pe care i-a oferit-o, și pe acre o acuza de violența ddomenstică.

Eu de la 13-14 ani am stat în casa lui Ilie Năstase. Am mai locuit în casa lui încă vreo șase-șapte luni dupa ce aceștia au divorțat. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea.

Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă! Robert Sfăt, primele declarații după scandalul monstru: ”Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

Tânărul spunea ca în seara cu scandalul, mama sa l-ar fi pus la pământ și i-ar fi răscolit toata camera, apoi ar fi chemat poliția.

Ce a urmat, urmăriți accessând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.