Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Imagini nedifuzate din Asia Express! Ana Morodan: ,,Să lucrezi la call-center e Iadul!''

Cursa contracronometru pentru supravieţuire a dus echipa formată din Ana Morodan și Adrian Teleșpan într-un call center!

Imagini nedifuzate din Asia Express! Morodan și Teleșpan au izbucnit în plâns după proba call-center-ului. Acestea sunt imaginile pe care cei doi nu ar fi dorit să le vadă nimeni

Cursa contracronometru pentru supravieţuire a dus echipa formată din Cocuța și Boantă într-un call center, iar munca le-a suprosolicitat toţi centrii nervoşi! Cocuța a spus din start că nu va face față la acest stres și tehnologie, așa că Bogdan a fost cel care a dus tot greul.

La echipa Ana și Adrian, lucrurile au stat diferit. Ana a fost cu nervii întinși la maxim, iar răbdarea ei a cedat încă de la primele apeluri.

Regulile probei nu îi permiteau să ofere răspunsuri superficiale, ceea ce a dus la îngreunarea situației. La final, Morodan și Teleșpan au început să plângă de fericire că au scăpat cu bine de această probă dificilă.

Urmărește întregul moment video:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro