XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

INTERVIU EXCLUSIV! Oana Roman spune totul despre divorţul de Marius Elisei: "Nu mai avem timp pentru noi, nu mai trăim ca un cuplu"

 

Zvonul divorțului dintre Oana Roman şi Marius Elisei a zguduit showbizul românesc! Deşi ea nu a ştiut nimic până în dimineaţa anunţului făcut de Marius pe Facebook şi totul a fost un adevărat şoc, Oana pare hotărâtă să îşi salveze căsnicia

"În ultima perioadă, noi nu mai trăim ca un cuplu. Nu mai avem timp de noi doi. Izabela nu mai accepta pe nimeni lângă ea în afară de noi, aşa că tot timpul suntem cu ea. Noi dormim în trei, nu în doi aşa cum ar fi normal. Nu mai petrecem timp ca un cuplu, iar asta a dăunat foarte mult relaţiei, din păcate. Aş  vrea să plecăm noi doi măcar un weekend undeva, să fim singuri", a spus Oana Roman la XTRA Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe