Ispita Dana de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri uluitoare! Cum i-a frânt inima primul bărbat din viața ei, ce relație a avut, de fapt, cu Salam, și cât câștigă pe lună. „Consuma…”

Ispita Dana de la „Insula Iubirii” a făcut dezvăluiri uluitoare, la „Xtra Night Show”. A spus cum i-a frânt inima primul bărbat din viața ei, ce relație a avut, de fapt, cu Salam, dar și câți bani câștigă lunar.   

Ispita Dana de la „Insula Iubirii”.

Frumoasa brunetă a spus că prima ei relația a durat nouă ani și a început pe vremea când ea avea vârsta de 16 ani, spre nemulțumirea părinților ei.

„Am avut o relație de nouă ani, de la 16. Consuma… Femei. Doar am auzit, nu locuiam împreună și nu l-am prins în fapt. M-am certat cu părinții mei atunci”, a spus ea.

Ispita Dana de la „Insula Iubirii” a mai spus că nu a avut niciodată o relație amoroasă cu Florin Salam, cu care a colaborat ca dansatoare.

Citește și: Ispita Dana de la „Insula Iubirii” s-a îngrășat! Ce plan și-a făcut ca să slăbească. „Toți bărbații îmi spun că sunt mișto așa cum sunt” - Video

„Nu am avut niciodată o relație cu Florin Salam. Eram prieteni, că nu mai ținem legătura de ceva timp. L-am cunoscut cu mult înainte de a o cunoaște pe Roxana. Mă plăteau oamenii la care mergeam, nu el”, a spus ea.

De altfel, ispita Dana a renunțat să mai danseze pe manele. „Mă învârteam într-un cerc care nu mă mulțumea și am pierdut foarte multe nopți”, a explicat ea.

În prezent, câștigă în jur de 4.000 - 5.000 de euro pe lună, din magazinul părinților, la care contribuie, din munca ei de make-up artist și promovări.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri