Căutare Live

Loredana cântă,"Peste București!" Diva a povestit cum și-a petrecut timpul în perioada izolării: " Nu am ieșit deloc din casă"

Invitată prin videocall, la Xtra Night Show, Loredana a vorbit despre cum petrece timpul în perioada izolării. Vedeta a lansat săptămânal câte un single. Piesa "Peste București" a fost difuzată în cadrul emisiunii.

Loredana, frumoasă jurată Next Star, a dezvăluit cum își petrece timpul în casă pe timp de pandemie.

"Am descoperit răbdarea, lucrurile simple. Zilele mi se par ca se duc foarte repede, la fel și noptile. Incerc sa profit de acest timp, care esye fparte prețios și de care nu am am avut parte de multă vreme.

Are aproape 50 de ani şi o siluetă de invidiat! Loredana a dezvăluit cum se menţine în formă și cum reușește să arate impecabil. "Nu există nimic fără sacrificii!

"Tot timpul mi-am dorit sa pot avea parte de o vacanța prelungi. A fi tot timpul cu motoarele la maximum nu e ușor."

Pentru a suporta mai ușor izolarea, timp în care Loredana nu a ieșit deloc din casă, artista a dezvăluit faptul că meditează.

"Eu meditez și atunci nu trebuie sa te miști. E un fel de meditatie în mișcare de a sta acasă și de a vedea viața printr-o alta lentila.Trebuie sa schimbam lucruri la nivel profund..

De data asta voi încerca sa schimb ceva în aceste paradigme.

Cu toții am pierdut lucruri, dar de multe ori trebuie sa pierzi ca sa știi sa câștigi."

Are aproape 50 de ani şi o siluetă de invidiat! Loredana a dezvăluit cum se menţine în formă și cum reușește să arate impecabil. "Nu există nimic fără sacrificii!

Loredana și-a anulat un concert, pentru prima oara în cei 35 de ani de muzica când totul a decurs repede. A anulat concertul pentru 29 noiembrie, spera să se găsească leacul miraculos pentru a ne scapa de coronavirus. Loredana nu a stat degeaba,

"Nu am sta degeba în perioada asta, în fiecare săptămâna am scos un nou single. Dacă nu l-am oferit fizic, m-am gândit sa lasez săptămânal câte un single, din toamna spera sa lan eze și CD."

Ultimele știri