XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Lovitură cumplită pentru Silviu Prigoană! Bahmu i-a dezvăluit diagnosticul de la psihiatrie! Ce boală are

 

Scandalul momentului în showbiz! Cunoscutul om de afaceri Silviu Prigoană își acuză fosta soție că și-ar torturat copiii și astfel au ieșit la ivealăd detalii șocante!

Se pare că bărbatul ar fi descoperit două filmări șocante în care copiii sunt torturați.

„În telefonul unui băiat am găsit două filmuleţe în care copiii erau torturaţi. Fizic şi psihic. Cel mare era legat de mâini şi de picioare, bătut. Şi cel mic filma scena. Mămica lor s-a ocupat în aşa fel încât pe unul să îl lege de mâini şi de picioare, cu un elastic cu o bandă albastră, ceva, cu o curea de mâni. El spune că l-ar fi bătut şi cu cureaua. Nu ştiu dacă l-a bătut sau nu, dar cert este că copilul urla ca din gură de şarpe ajutor, printre altele spune că vrea să moară”, a dezvăluit Prigoană.

Replica Adrianei Bahmuțeanu nu a întârziat să apară și femeia a dezvăluit că Silviu Prigoană este nebun și că ar avea chiar diagnostic primit de la psihiatru!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI