Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Lovitură grea pentru Liviu Vârciu, după ce a pierdut pariul cu Dan Capatos! Cât trebuie să scoată din buzunar

În urmă cu câteva luni, Liviu Vârciu a pus un pariu cu Dan Capatos cu privire la recondiţionarea unui autoturism! Care a fost miza pariului pierdut de artist?

Liviu Vârciu a zis că dacă nu îi reușește recondiționarea unei mașini, atunci amicul său îi va lua locul lui Dan Captos, la pupitrul emisiunii Xtra Night Show!

Mașina nu a fost gata, așa că Liviu Vârciu a fost nevoit să își onoreze promisiunea și să-i dea inclusiv o parte din încasările filmului său lui Dan Capatos!

Pentru cei care nu știu Liviu Vârciu a debutat recent și ca producător de filme, alături de Zoran Cărmăzan şi Tiberiu Ioana. Filmul se numește „Zăpadă, ceai şi dragoste” și va putea fi văzut în cinema în luna martie. Pelicula se bucură de nume sonore din România și toate ingredientele necesare pentru a captiva atenția tuturor.

Vârciu a pierdut pariul și uite așa am avut parte de o surpriză uriașă și l-am putut vedea pe amicul lui vopsitor, un om care nu are vreo legătură cu televiziunea, devenit prezentator peste noapte!

Cât de bine s-a descurcat? Află totul urmărind clipul video de mai jos, din emisiunea Xtra Night Show:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro