Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Paula Chirilă, răpusă la pat timp de o săptămână: "Nu puteam respira, nu puteam vorbi, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc"

Paula Chirilă a fost răpusă la pat timp de o săptămână. Actrița a povestit la "Xtra Night Show" ce i s-a întâmplat.

Paula Chirilă a avut probleme grave cu coloana vertebrală. Frumoasa actriță nu s-a putut mișca timp de două din cauza durerii infernale.

"M-a tăiat ceva la spate și nu m-am putut mișca două ore. Nu puteam respira, nu puteam vorbi, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc"

Monica Pop, revoltată pe termometre! Medicul nu este de acord cu măsura impusă, de termoscanare la intrarea în magazine

De asemenea, Paula a vorbit despre problemele cu care se confruntă actorii în această perioada, cât au fost nevoiți să stea acasa.

"Mulți actori au fost trimiși în șomaj tehnic."

Care sunt măsurile luate împotriva indisciplinaților, în perioada stării de alertă

Actrița nu este de acord cu luarea măsurilor luate, și anume cu faptul ca teatrele au fost primele închise, în timp ce mall-urile ultimele.

Urmăriți mai multe declarații ale vedetei, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro