Live acumNunta cu scantei (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Imagini nevăzute din Asia Express! Ruby, pe punctul de a pocni o indiancă, într-o criză de gelozie! „Îi sclipeau ochii”

Ruby a povestit luni, la „Xtra Night Show”, un episod de gelozie pe care l-a avut la „Asia Express”, când a fost pe punctul de a pocni o indiancă, după ce aceasta i-ar fi făcut ochi dulci iubitului ei, Robert.   

Ruby a povestit luni, la „Xtra Night Show”, un episod de gelozie pe care l-a avut la „Asia Express”, când a fost pe punctul de a pocni o indiancă, după ce aceasta i-ar fi făcut ochi dulci iubitului ei, Robert.

Ruby și iubitul ei au explicat la „Xtra Night Show” cum a trăit momentul.

„Îi cam place de tine. Vrea să te traverseze strada. Mă gândesc că dacă întrece măsura îi dau una. Știi cum sunt. Iau foc repede. Acum am nevoie de un loc să dorm, dar…”, i-a spus Ruby partenerului ei, în timp ce căuta cazare la „Asia Express”.

Ruby a renunțat la cazarea oferită de indiancă, spre nemulțumirea iubitului ei, care nu își mai dorea să petreacă timp căutând cazare.

„Hai să mai stăm două ore să găsim cazare, că ești tu nebună!”, a reacționat iubitul lui Ruby.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!