XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Serghei Mizil, operat de urgenţă: "M-am prăbușit de durere"

 

Clipe de groază pentru celebrul Serghei Mizil. Omul de afaceri s-a confruntat cu o problemă de sănătate destul de serioasă.

Aflat pe litoral, cel mai îndrăgit petrecăreţ autohton a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Militar din Constanţa cu o afecţiune destul de serioasă. Dar, Serghei nu se dezminte şi reuşeşte să facă haz de necaz.

Aflaţi mai multe despre intervenţia la care a fost supus şi regimul de viaţă pe care va trebui să îl respecte, urmărind clipul video de mai sus, din ediţia de miercuri seară a emisiunii "Xtra Night Show"! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI