XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Simona Gherghe, detalii exclusive despre sarcină: "Mama abia aşteaptă să devină bunică!"

 

După ce a anunțat că este însărcinată, Simona Gherghe, este toată un zâmbet. Vedeta Antenei 1 a povestit despre emoţiile pe care le-a trăit când a aflat că va deveni mamă, dar şi bucuria imensă, greu de descris în cuvinte, de a purta un copil în pântece!

"Mă va asjuta mama care abia aşteaptă. În primele luni vom fi noi şi mama", povestește prezentatoate tv, emoţionată.

De asemenea, aceasta a recunoscut că deja s-au gândit la numele celei mici, însă nu sunt foarte hotărâţi: "Avem două nume dar nu vreau s ale spun. Le mai ţin un pic. Ne hotărâsem, dar s-a sucit taică-su. Mai avem timp. Mai sunt 5 luni".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe