Lovitură de teatru în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Un martor cheie în anchetă nu mai recunoaște nimic: ”Eram beat. Am vrut să fiu vedetă!”

A trecut mai bine de o săptămână de zile de la moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, iar acum ies la iveală detalii teribile. 

A trecut mai bine de o săptămână de zile de la moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, iar acum ies la iveală detalii teribile.

Mai exact, un martor care s-a aflat la fața locului și care a povestit că Răzvan Ciobanu a fost urmărit de niște bărbați care l-ar fi scos din mașină nu mai recunoaște nimic.

"Era şoferul, şi încă doi. Care i-au luat banii. Eu aveam băţul în mână şi cuţitul. Atât. Şi nu puteam să fac faţă la trei. M-am ascuns... Dacă mai era cineva cu mine, poate interveneam, poate nu se întâmpla aşa ceva.", spunea atunci bărbatul care se declara martor.

Acum, însă, bărbatul a mărturisit că a mințit, spunând că era beat și a vrut să apară la televizor.

"Audiat fiind la Poliţie, a început să plângă. Şi-a cerut scuze şi a spus că mai tot timpul stă beat. Voia şi el să apară la televizor", a spus Dan Capatos.

"El a fost audiat. Absolut nimic nu a mai recunoscut. Nu cred că a fost amendat. Poliţia audiază cam tot ce se dă în media.", a declarat Lizeta Haralambie, la "Xtra Night Show".


Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri