Live acum
Prime Time 20:00iUmor
Logo XtraNightShow

XtraNightShow

Luni - Joi, după Observatorul Nopții

Veste bună pentru fanii trupei Talisman. Alin Oprea, declarații exclusive despre împăcarea cu Tavi Colen: "Am putea spune că am eliminat dintre noi cauza acestei rupturi"

Invitat la "Xtra Night Show", Alin Oprea a declarat că este deschis pentru o eventuală împăcare cu Tavi Colen și își dorește o reunire a trupei Talisman.

Invitat la Xtra Night Show, Alin Oprea a făcut dezvăluiri despre situația care a dus la destrămarea îndrăgitei trupe " Talisman", care în anii '90 făcea furori.

Artistul susține că soția lui ar fi fost cauza care ar fi dus la ruptura dintre el și colegul său de trupă, Tavi Colen.

Alin Oprea, acuzații dure la adresa soției: "Nu mai am acces la nici un ban. Din toți banii pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață" | Video

"Fanii noștri speră de mult la o reunire. Eu pot să spun că sunt deschis la ea, chiar mi-aș dori să se întâmple. Din punctul meu de vedere reunirea formației Talisman ar fi frumoasă în primul rând pentru fanii noștri, ar fi închiderea unui cerc deschis cândva, și am putea spune că am eliminat dintre noi cauza acestei rupturi. Cred că a venit momentul să ne ocupăm și de muzică cu adevărat, să facem piese, așa cum făceam în anii '90", a declarat Alin Oprea.

Urmăriți mai multe declarații ale artistului Alin Oprea, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Video